Πρόσωπα

Ένα βράδυ του Ζοάο Μάριο, 25 χρόνια ιστορίας της Ίντερ: «Έσπασε» μία απίθανη παράδοση των Ιταλών! (video)

Ένα βράδυ του Ζοάο Μάριο, 25 χρόνια ιστορίας της Ίντερ: «Έσπασε» μία απίθανη παράδοση των Ιταλών! (video)

Πιο γρήγορος από τη… σκιά του παρουσιάστηκε ο Ζοάο Μάριο, «πληγώνοντας» την Ίντερ δις σε μόλις ένα τέταρτο, κάτι πρωτόγνωρο για τους Ιταλούς στον θεσμό των «αστέρων».  

Όλοι όσοι είδαν την Μπενφίκα να προηγείται με 2-0 απέναντι στην Ίντερ μέσα στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, θα… ξαφνιάστηκαν. Στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν θα πρέπει απλώς να τραβήξει το ενδιαφέρον μας, καθώς αντικρίσαμε κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που μόνο οι «αετοί» της Λισαβόνας κατάφεραν να πετύχουν.

Για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι «νερατζούρι» ταξίδεψαν μέχρι την Πορτογαλία. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Ζοάο Μάριο και με δύο προσωπικά του τέρματα, πρώτα στο 5’ και στην συνέχεια στο 13’, έστειλε ηχηρό μήνυμα στους Ιταλούς, πως η επίσκεψη τους δεν θα είναι… ευχάριστη.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε, ουσιαστικά μόνος του, να γράψει ένα αρνητικό ρεκόρ για την Ίντερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι «νερατζούρι» βρίσκονται να κυνηγούν το σκορ με δύο γκολ διαφορά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, δεν έχει ξανά συμβεί και ακόμη πιο αλλόκοτο είναι πως το καταφέρνει η Μπενφίκα και όχι κάποιο ευρωπαϊκό «μεγαθήριο».

Και για να δέσει το… γλυκό, ο Μάριο στο 34ο λεπτό έκανε χατ τρικ. Έτσι, λες και δεν είχε κάνει ήδη αρκετά σε αυτή την αναμέτρηση.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0