Πρόσωπα

Ο Φορτούνης είναι… on fire και αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη στον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ! (video)

Ο Φορτούνης είναι… on fire και αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη στον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ! (video)

Δεν ξεχωρίζει μόνο εντός, αλλά και εκτός των συνόρων. Ο Κώστας Φορτούνης τη φετινή σεζόν εμπιστεύεται ξανά τον εαυτό του, κάτι που αποδεικνύεται, όχι μόνο από τους φετινούς του αριθμούς, αλλά και από μία πρωτιά που κατέχει σε μία ιδιαίτερη κατηγορία του Europa League!

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Κώστα Φορτούνη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φετινή, τρομερά επιδραστική στην υπόλοιπη ομάδα, εκδοχή του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός διανύει μία εξαιρετική σεζόν και είναι καθοριστικός για την επιτυχία των πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε κάθε παιχνίδι.

Εξ αρχής έδειξε ότι έχει διάθεση να αποτελέσει τον απόλυτο ηγέτη των «ερυθρολεύκων». Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα; Κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, όπως είναι πασιφανές και από τους αριθμούς του και τη συμβολή του στα γκολ του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ενςς_1.jpg

Πριν δούμε αυτό όμως, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε μία στατιστική κατηγορία του Europa League. Εκεί, όπου ο Φορτούνης κατέχει την πρωτιά και επαληθεύει ότι, όχι απλώς πατά και πάλι «γερά» στα πόδια του, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός τον έχει απόλυτη ανάγκη.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει δημιουργήσει τις περισσότερες «καθαρές» ευκαιρίες για σουτ, στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση! Ο αριθμός τους φτάνει τις 25, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Μίροσλαβ Στεφάνοβιτς της Σερβέτ, με 21. Για να φτάσει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός κοντά σε μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ, χρειάζεται να περάσει η μπάλα από τα πόδια του Κώστα Φορτούνη!

Πέρα όμως από το δημιουργικό κομμάτι, βρίσκει και δίχτυα με περίσσεια άνεση. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα τελευταία επτά τέρματα των «ερυθρολεύκων» στη Stoiximan Super League, έχει σημειώσει τα 4! Από ένα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό και άλλα δύο κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Συνολικά, από την έναρξη της σεζόν 2023-24, ο Φορτούνης έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια και έχει συνεισφορά ήδη σε 17 γκολ, από τα συνολικά 45 που έχει πετύχει η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! Έχει σκοράρει σε 8 περιπτώσεις, ενώ έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του άλλα 9 τέρματα!

Δίχως αμφιβολία, ο Ολυμπιακός εξαρτάται απόλυτα από τον αρχηγό του. Και εκείνος φροντίζει ώστε να μην τον απογοητεύει ποτέ!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0