Πρόσωπα

Έβαν Φέργκιουσον: Έφηβος από... χρυσάφι, έπιασε τον Ρούνεϊ στα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (video)

Έβαν Φέργκιουσον: Έφηβος από... χρυσάφι, έπιασε τον Ρούνεϊ στα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (video)
Ο Έβαν Φέργκιουσον, με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-1 για τη Μπράιτον κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και έγραψε ιστορία, καθώς με 11 γκολ μέσα στο 2023 ισοφάρισε τον Γουέιν Ρούνεϊ στα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος από έφηβο!
Ο 19χρονος Ιρλανδός φορ της Μπράιτον, είναι ένα από τα πιο hot ονόματα ανερχόμενων παικτών στην Ευρώπη, και το απόγευμα του Σαββάτου έφτασε τα 11 γκολ στην Premier League μέσα στο 2023, σκοράροντας απέναντι στη Νότιγχαμ για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.



Με την επίδοσή του αυτή, έπιασε το θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, στα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει έφηβος σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο Άγγλος φορ, το είχε καταφέρει το 2005, όταν είχε πετύχει 11 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι να κλείσει τα 20 του χρόνια στις 24 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.



Ο Φέργκιουσον, έχει ακόμα μπροστά του  6 παιχνίδια για το αγγλικό Πρωτάθλημα μέσα στο 2023, - και το δεύτερο ημίχρονο με τη Νότιγχαμ - για να σκοράρει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, και να αφήσει πίσω του τον νυν προπονητή της Μπέρμιγχαμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0