Πρόσωπα

Ένας πραγματικός «Βασιλιάς»: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γίνεται συνώνυμο του NBA! (video)

Ένας πραγματικός «Βασιλιάς»: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γίνεται συνώνυμο του NBA! (video)

«Σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, παίζει ασταμάτητα, ηγείται και μετατρέπεται σε έναν ζωντανό… μύθο! ΛεΜπρόν Τζέιμς, ένα αληθινός «Βασιλιάς»!

Βρίσκεται λίγο πριν τη συμπλήρωση του 39ου έτους της ηλικίας του! Και λοιπόν; Καμία σημασία δεν έχει για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο «Βασιλιάς» του NBA είναι εδώ και δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει άμεσα.

Ηγείται των Λέικερς σε κάθε ματς, απολαμβάνει τον χρόνο του στο παρκέ και φροντίζει ώστε να μνημονεύεται για πάντα, στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Όλες οι κορυφές έχουν δημιουργηθεί για να τις κατακτήσει. Στη νίκη των «Λιμνανθρώπων» απέναντι στους Τζαζ (22/11, 131-99) για το In-Season Tournament, ο ΛεΜπρόν πέτυχε 17 πόντους. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο NBA, έφτασε τους 39.000 και έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που το καταφέρνει!

Δεύτερος στη σχετική κατηγορία είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Καρλ Μαλόουν με 36.928. Ο «μύθος» του ΛεΜπρόν συνεχίζει να μεγαλώνει!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0