Πρόσωπα

Κέντρικ Ναν: Απέδειξε γιατί ήρθε στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν μόνο το… ορεκτικό! (video)

Κέντρικ Ναν: Απέδειξε γιατί ήρθε στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν μόνο το… ορεκτικό! (video)

Πήρε τον Παναθηναϊκό από το… χέρι κόντρα στην ΑΕΚ και δείχνει πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερα πολύ χρόνο για να ενσωματωθεί στο νέο του περιβάλλον. Ο Κέντρικ Ναν έδειξε για πρώτη φορά τις ικανότητές του, προσφέροντας σκηνές από το… μέλλον!

Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνοι, δεν ήταν αγώνας της EuroLeague. Η ΑΕΚ, ωστόσο, στάθηκε στο ΟΑΚΑ σαν μία ομάδα που ανήκει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός όχι απλώς «ίδρωσε», αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να δει τον Ραντλ να αστοχεί σε σουτ τριών πόντων, ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη (20/11, 86-85).

Πέρα από αυτό, είχε ανάγκη, για πρώτη φορά από την έλευσή του, και τον Κέντρικ Ναν. Ούτε έναν μήνα από την ημέρα που φόρεσε και επισήμως τα πράσινα, ο 28χρονος γκαρντ αποδεικνύει -ή μάλλον καλύτερα μόλις ξεκίνησε να το κάνει- όλους τους λόγους που οδήγησαν το «τριφύλλι» στην απόκτησή του.

κεντρικ_ναν1.jpg

Αν και είχε προλάβει ήδη να γίνει «διψήφιος» στην EuroLeague, στο ματς απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια όπου πέτυχε 11 πόντους, δεν χρειάστηκε να αποτελέσει τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού. Ο Μήτογλου είχε φροντίσει ώστε να… καθαρίσει μόνος του.

Γι’ αυτό όμως προστέθηκε στο «παζλ» του Εργκίν Αταμάν. Κάτι που έσπευσε να επιβεβαιώσει με την πρώτη διαθέσιμη ευκαιρία. Η «Ένωση» έπεσε πάνω στον Ναν των 18 πόντων, μαζί με τα 6 ριμπάουντ, τις 4 ασίστ και του μόλις ενός λάθους!


Δεν ξεχώρισε, όμως, αποκλειστικά για την «πλούσια» στατιστική του, αλλά και για το γεγονός πως μίλησε στην «crunch time». Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε τους πέντε τελευταίους πόντους του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων ήταν και οι δύο κρίσιμες βολές, 13 δεύτερα πριν το φινάλε, που χάρισαν και τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Ναν μόλις άρχισε να αισθάνεται… άνετα και το αποτέλεσμα ήταν εμφανές. Προσέφερε απλώς το «πρόγευμα» στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με τη συνέχεια να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0