Πρόσωπα

Κέιν, Εμπαπέ και Ντιμάρκο είδαν το ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ, «ζήλεψαν» και τον… αντέγραψαν! (video)

Κέιν, Εμπαπέ και Ντιμάρκο είδαν το ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ, «ζήλεψαν» και τον… αντέγραψαν! (video)

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ, του Μπέκαμ και ήδη έχουν βρεθεί αρκετοί μιμητές του Άγγλου σούπερ σταρ. Προς έκπληξη όλων τα ποσοστά επιτυχίας πάντως, είναι αρκετά υψηλά.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί σίγουρα έναν από τους πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων. Χιλιάδες παιδιά (και όχι μόνο), είχαν τον «Μπεκς» ως ίνδαλμα. Τώρα τελευταία όμως το κακό έχει… παραγίνει.

Τo ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham», έκανε πρεμιέρα στις αρχές. Με μία σειρά τεσσάρων επισοδείων οι νέοι έμαθαν και οι παλιοί θυμήθηκαν, ποιος πραγματικά ήταν ο Ντέιβιντ.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μας παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, είναι η πρεμιέρα της Premier League για την σεζόν 1996/97. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Γουίμπλετον και ο 22χρονος τότε Μπέκαμ, έβαλε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, από το κέντρο του γηπέδου.

Έχουν περάσει περίπου 30 μέρες από την πρώτη προβολή και έκτοτε πολλοί «ζήλεψαν» τον Μπέκαμ και προσπάθησαν να τον μιμηθούν. Παραδόξως με τεράστια επιτυχία.

Χάρι Κέιν, Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ 8-0

Σε μία αναμέτρηση με οκτώ τέρματα, την παράσταση «έκλεψε» ο Άγγλος όταν και επιχείρησε να σκοράρει από το δικό του μισό του γηπέδου για την 9η αγωνιστική της Bundesliga. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και η Βαυαροί πανηγύρισαν μία ευρεία νίκη.



Φεντερίκο Ντιμάρκο, Ίντερ - Φροζινόνε 2-0

Στην 12η αγωνιστική της Serie A οι «νερατζούρι» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στη σκληρή άμυνα της Φροζινόνε. Ο Ντιμάρκο πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και λίγο πλάγια. Ο Ιταλός μπακ προχώρησε μερικά μέτρα και από το… πουθενά εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.



Κιλιάν Εμπαπέ, Γαλλία – Γιβραλτάρ 14-0

Στο βράδυ που η Γαλλία έσπασε ένα, φαινομενικά, άπιαστο ρεκόρ, το «αστέρι» της ομάδας μάζεψε και πάλι τα... φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Απέναντι στο… ταλαίπωρο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024, οι «μπλε» έδειξαν κάθε σπιθαμή της ποιότητας τους, με αποκορύφωμα το γκολ του Εμπαπέ, λίγο πιο μπροστά από τη σέντρα.



Φίλιπ Μπίλινγκ, Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 2-1

Με τη Μπόρνμουθ ακόμη να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στη φετινή Premier League, ο Φίλιπ Μπίλινγκ ήθελε με ένα «μαγικό» τρόπο να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αγγλίας, τα «κεράσια» φιλοξένησαν τη Μπέρνλι και ο Μπίλινγκ στο 76ο λεπτό ολοκλήρωσε με τον πλέον θεαματικό τρόπο, την ανατροπή δίνοντας και το πρώτο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Τζόντζο Σέλβεϊ, Ρίζεσπορ – Ιστάνμπουλσπορ 1-0

Ο Σέλβεϊ από την αρχή της χρονιάς αγωνίζεται στη Τουρκία, για χάρη της Ρίζεσπορ. Μέχρι στιγμής ο Άγγλος δεν είχε σκοράρει. Φαίνεται πως περίμενε την κατάλληλη στιγμή, καθώς στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Τζόντζο πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και με ένα χτύπημα την έστειλε απευθείας στο βάθος των διχτυών του αντίπαλου κίπερ. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σκοράρεις το πρώτο γκολ με την καινούργια σου ομάδα;

Οι λάτρεις του Μπάκαμ έκαναν την εμφάνιση τους και μέσα σε ένα μήνα από το ντοκιμαντέρ του Άγγλου σούπερ σταρ, έχουμε μαζέψει ήδη πέντε απόλυτα πετυχημένους μιμητές του. Τώρα που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και αυτό του Ιγκίτα, περιμένουμε τον πρώτο τερματοφύλακα που θα επιχειρήσει διώξιμο με… σκορπιό.  

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0