Πρόσωπα

Γιώργος Τζαβέλλας: Τότε χαιρετούσε τους Βόσνιους, τώρα ο πιο πιστός… στρατιώτης λέει «αντίο» στην Εθνική! (video)

Γιώργος Τζαβέλλας: Τότε χαιρετούσε τους Βόσνιους, τώρα ο πιο πιστός… στρατιώτης λέει «αντίο» στην Εθνική! (video)

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε πως θα αποχαιρετήσει μία και για πάντα την Εθνική ομάδα, αφήνει όμως παρακαταθήκη ένα γκολ που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Ένα μακρύ ταξίδι για τον Γιώργο Τζαβέλλα φτάνει στο τέλος του. Ο πολύπειρος αμυντικός μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία (2-0, 17/11) ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την Εθνική Ελλάδος.

Ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική ο Τζαβέλλας - www.ertsports.gr

Τα όνειρα πολλές φορές γίνονται πραγματικότητα, έτσι και ο Γιώργος κατάφερε να εκπληρώσει τα δικά του. Το 2010 ο Τζαβέλλας σε ηλικία 22 ετών μπήκε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο με το εθνόσημο στο στήθος. Εκείνη την αναμέτρηση απέναντι στη Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012 σίγουρα δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ και ας ήταν ένα… βαρετό για τον θεατή 0-0.

Στα πλαίσια των επίσημων αγώνων ο Τζαβέλλας έχει σκοράρει μία και μοναδική φορά. Ένα γκολ όμως που θα μείνει για πάντα «χαραγμένο» στο μυαλό κάθε οπαδού που πανηγύρισε με την ψυχή του, την ισοφάριση στο 90+5’ απέναντι στη Βοσνία το 2016 (1-1).

Ένα γκολ, μα τι γκολ; Οι κερκίδες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είχαν γίνει ένα «κουβάρι» και μία ολόκληρη ομάδα κυνηγούσε τον Τζαβέλλα στον αγωνιστικό χώρο για να τον πάρει αγκαλιά.

Εκείνο το τέρμα μπορεί να μην μας έδωσε την πρόκριση για το Μουντιάλ του 2018, χάρισε όμως μία στιγμή που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι την έζησαν, είτε από τις κερκίδες του γηπέδου είτε από τον καναπέ τους.

Στα 35 του πλέον ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε την μεγάλη απόφαση και αποχαιρετάει την Εθνική Ελλάδος, όπως ακριβώς του αξίζει, ως αρχηγός της.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας |  zarpanews.gr

Άγγελος Κρεμαστός
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0