Πρόσωπα

Σαρωτικός Μπέλιγχαμ, ακούμπησε τη «λάμψη» του Εμπαπέ και το μέλλον του… ανήκει!

Σαρωτικός Μπέλιγχαμ, ακούμπησε τη «λάμψη» του Εμπαπέ και το μέλλον του… ανήκει!

Έχουμε το Golden Boy για την χρονιά 2023 και δεν είναι άλλος, από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος έσπασε τα… κοντέρ και έπιασε νούμερα που είχε φτάσει ο Εμπαπέ, προ 5ετίας.

Αναμενόμενα σαρωτικός ήταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην ψηφοφορία για το Golden Boy 2023.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε και επίσημα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ηλικίας κάτω των 21 ετών.

Κάτι τέτοιο βέβαια το γνωρίζαμε ήδη, καθώς ο μικρός έκλεισε με εξαιρετικό τρόπο την περσινή του σεζόν, με την φανέλα της Ντόρτμουντ και της Εθνικής Αγγλίας, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Με την «Βασίλισσα» όμως, έχει… ξετρελάνει τα πλήθη.

Image

Σε μία «εξωπραγματική» σεζόν (μέχρι στιγμής) που ούτε ο ίδιος θα περίμενε, έχει καταγράψει 13 γκολ και τρεις ασίστ σε μόλις 14 εμφανίσεις.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Μπέλιγχαμ πήρε επάξια το βραβείο του Golden Boy 2023, με τα ποσοστά του να φτάνουν σχεδόν την.. τελειότητα.

Ο Άγγλος βγήκε πανηγυρικά στην πρώτη θέση με το εντυπωσιακό 97%, όσο δηλαδή είχε φτάσει και ένας άλλος… υπερπαίκτης του παρόντος.

Το 2017 με το ίδιος ακριβώς ποσοστό, ο Κιλιάν Εμπαπέ κράτησε στα χέρια του το βραβείο του Golden Boy εκείνης της χρονιάς.

Τότε ήταν η τρελή πορεία της Μονακό μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League, με τον Γάλλο να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών. Ενώ στην συνέχεια είχε και τα πρώτα του παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, εκεί όπου έδειξε σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ποιόν ποδοσφαιριστή θα ασχολούνται όλοι, για τα επόμενα χρόνια.

Monaco report clubs to FIFA over Kylian Mbappe contact - NBC Sports

Στα χνάρια του Εμπαπέ βαδίζει ο Μπέλιγχαμ και το ποδόσφαιρο μας παρουσιάζει σιγά σιγά τα νέα «αστέρια» του μέλλοντος.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0