Πρόσωπα

Κώστας Φορτούνης: «Πληγώνει» τον Αστέρα Τρίπολης, όσο καμία άλλη ομάδα! (video)

Κώστας Φορτούνης: «Πληγώνει» τον Αστέρα Τρίπολης, όσο καμία άλλη ομάδα! (video)

«Καθάρισε» για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη ο Κώστας Φορτούνης, αποδεικνύοντας ξανά πως όταν τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του… αφηνιάζει!

Κάποτε μεγαλουργούσε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί άλλωστε κέρδισε τη μεταγραφή του στη Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν. Το καλοκαίρι του 2014, όμως, ο Κώστας Φορτούνης φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» και έκτοτε, όποτε βρίσκει απέναντί του τους Αρκάδες, η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο!

Το βράδυ της Κυριακής (12/11), αν και πέρασε αλλαγή, ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού καθόρισε το ματς. Με δύο δικά του τέρματα «υπέγραψε» το 2-0 και τη νίκη των Πειραιωτών στην έδρα του Αστέρα.

Αυτή δεν αποτελεί, ωστόσο, την πρώτη φορά που ο Φορτούνης «πληγώνει» την πρώην ομάδα του. Το αντίθετο μάλιστα. Την έχει αντιμετωπίσει 15 φορές, παραμένοντας αήττητος, καθώς μετρά 12 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ένα στατιστικό που έχει βάλει και ο ίδιος το… λιθαράκι του! Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει κόντρα στον σύλλογο της Τρίπολης σε 11 περιπτώσεις, ενώ έχει μοιράσει παράλληλα και 4 ασίστ!

fortiyn.jpg

Τα 11 γκολ που έχει πετύχει ο Φορτούνης απέναντι στον Αστέρα, είναι και τα περισσότερα που έχει σημειώσει ως αντίπαλος κάποιας ομάδας σε ολόκληρη την καριέρα του! Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να έχει σκοράρει οκτώ φορές σε 33 ματς, ενώ στην τρίτη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας επτά τέρματα σε 15 αναμετρήσεις.

Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, πως όταν ο Κώστας Φορτούνης βλέπει απέναντί του τον Αστέρα Τρίπολης… αφηνιάζει! Μένει να δούμε εάν η συγκεκριμένη παράδοση θα συνεχιστεί.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0