Πρόσωπα

Ο Μάνταλος «γράφει» ιστορία: Top-10 συμμετοχών με την ΑΕΚ και όχι... μόνο! (video)

Ο Μάνταλος «γράφει» ιστορία: Top-10 συμμετοχών με την ΑΕΚ και όχι... μόνο! (video)

Λίγες ημέρες μετά την είσοδό του στο Top-10 ευρωπαϊκών συμμετοχών με την ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε και σε μία νέα ιστορική λίστα παικτών της «Ένωσης».

Ο Μάνταλος πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση απέναντι στη Μαρσέιγ συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο βασικό σχήμα της «Ένωσης» και κατάφερε να μπει στο Top-10 ευρωπαϊκών συμμετοχών της ΑΕΚ, ξεπερνώντας έναν «αιώνιο» θρύλο της ομάδας, τον Στέλιο Μανωλά.

Ο Μάνταλος και το «αυτογκόλ» της ΑΕΚ

Ο Πέτρος βρισκόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες «αγκαλιά» με τον παλαίμαχο αμυντικό στις 38 συμμετοχές, τώρα όμως είναι έτοιμος να τον ξεπεράσει και θα τα καταφέρει με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Αυτό όμως δεν πρόκειται να είναι το μοναδικό Top-10 που θα μπει σε μία βραδιά ο Μάνταλος.

Με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται στην ομάδα από το 2014, έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα φορώντας τα «κιτρινόμαυρα».

Με την συμμετοχή αυτή, θα μπει στην «ιερή 10αδα» των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, με τις περισσότερες εμφανίσεις (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

Έβλεπε για καιρό την «πλάτη» του Νίκου Κωστένογλου, πλέον όμως δεν τον έφτασε απλώς, αλλά τον ξεπέρασε κιόλας.

Ο Μάνταλος στο τέλος της βραδιάς θα έχει σημειώσει συνολικά 335 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, 39 εκ των οποίων θα είναι σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Μένει στην ΑΕΚ ο Μάνταλος, απέσυρε την πρόταση η Αλ Νασρ - Newsbeast

Μία μέρα, δύο ρεκόρ και δύο 10αδες που θα γράψουν το όνομα του, με «ολόχρυσα» γράμματα στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0