Πρόσωπα

«Κύριε Γκούτι, από εδώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας»: Όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Έλληνα! (video)

«Κύριε Γκούτι, από εδώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας»: Όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Έλληνα! (video)

Τότε το έκανε ο Γκούτι. Μετά ο Μεσούτ Εζίλ. Τώρα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Πώς να μη συζητούν όλοι για τον Έλληνα;

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ξανά το πρόσωπο των ημερών. Και πώς να μην είναι άλλωστε; Ένα τακουνάκι ήταν αρκετό, μία ακόμη έμπνευση αποτελεί την αφορμή για να συγκριθεί με τον Γκούτι και την ανάλογη κίνησή του, προκειμένου να σκοράρει τότε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Γυρνάμε τον χρόνο δύο δεκαετίες πίσω. Τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης συναντούσε εκτός έδρας την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είχε καταφέρει να προηγηθεί από νωρίς. Δύσκολη έδρα, πολύ ιδιαίτερη εξόρμηση, αλλά πολλές φορές, μία ενέργεια είναι αρκετή.

Κόντρα επίθεση για τη «Βασίλισσα» και ο Γκούτι βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ. Άπαντες περιμένουν το πλασέ του και αυτός αποφασίζει να κάνει κάτι απίθανο. Πατάει την μπάλα για τον Καρίμ Μπενζεμά και ο Γάλλος απλώς σκοράρει σε κενή εστία.

Γενικώς, η ενέργεια του Γκούτι δεν απέχει και πολύ από αυτήν του Κωνσταντέλια. Αυτό έκανε και ο Έλληνας, έχοντας πρώτα ξεπεράσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Πάτησε την μπάλα, ο Οζντόεφ σκόραρε και ο ΠΑΟΚ έκανε το 4-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πώς λοιπόν να μη συζητά ολόκληρη η Ευρώπη για το κορυφαίο, ελληνικό ταλέντο των τελευταίων ετών;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0