Πρόσωπα

Αυτός ο Ζίβκοβιτς είναι από άλλον... πλανήτη: Ξεπέρασε ΗΔΗ και την περσινή του version! (video)

Αυτός ο Ζίβκοβιτς είναι από άλλον... πλανήτη: Ξεπέρασε ΗΔΗ και την περσινή του version! (video)

«Διαστημικός» Ζίβκοβιτς σκοράρει (και) στον Πειραιά, με το… υπερόπλο του ΠΑΟΚ να «διαλύει» από τον Νοέμβριο τις περσινές και προπέρσινες επιδόσεις του.

Ζίβκοβιτς από τα… παλιά έχει προσγειωθεί στον «πλανήτη» ΠΑΟΚ και με τα γκολ του οδηγεί τους Θεσσαλονικείς σε μεγάλες βραδιές εντός και εκτός των συνόρων.

Ο Σέρβος εξτρέμ εμφανίστηκε «καυτός» από τους πρώτους αγώνες της σεζόν και δεν δείχνει διατεθειμένος να… φρενάρει σύντομα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στον Πειραιά, από τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ζίβκοβιτς δεν έχασε ευκαιρία για να δείξει άλλη μία φορά, πως είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του «Δικεφάλου» και ένας από τους κορυφαίους ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Στο 38ο λεπτό ο Αντρίγια «εκτέλεσε» από κοντινή απόσταση τον Πασχαλάκη, για το 1-0 πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στην σεζόν (σε όλες της διοργανώσεις). Ο Ζίβκοβιτς έχει κάνει πλέον συνήθεια να σκοράρει στα παιχνίδια που η ομάδα του τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ και δεν την απογοητεύει.

Είτε μιλάμε για το πρωτάθλημα, είτε για ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ζίβκοβιτς βλέπει «κόκκινο» και… πυροβολεί δίχως έλεος.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε ήταν ένα από τα πολλά, για φέτος, «θύματα» του, ενώ στην Ευρώπη έχει… πληγώσει εξίσου τις Χαρτς, Χάιντους και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον κόσμο της Τούμπας να μην σταματά να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.

Μόλις μπήκε ο Νοέμβριος και ο Ζίβκοβιτς έχει ξεπεράσει ήδη τον περσυνό και προπέρσινο εαυτό του, στο σκοράρισμα, με τις δύο περασμένες χρονιές να σταματάει στα επτά. Πλέον ο επόμενος στόχος του Σέρβου θα είναι να ξεπεράσει και το «φράγμα» των 14ων τερμάτων που είχε θέσει στην… παρθενική του χρονιά στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: Ο ασταμάτητος Ζίβκοβιτς ανοίγει το σκορ στην  Τούμπα! (vid) | Gazzetta

Αν συνεχίσει όμως με τέτοια ταχύτητα είναι πολύ πιθανόν όχι απλώς να το «σπάσει», αλλά να το… διαλύσει.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0