Πρόσωπα

Απίθανο: Πόσες ομάδες ξεπέρασε ο Ντάργουιν Νούνιες με το τέταρτο δοκάρι στη σεζόν;

Απίθανο: Πόσες ομάδες ξεπέρασε ο Ντάργουιν Νούνιες με το τέταρτο δοκάρι στη σεζόν;

Τρομερό στατιστικό προέκυψε από το νέο δοκάρι του Ντάργουιν Νούνιες, στην αναμέτρηση της Λούτον με τη Λίβερπουλ, με τον Ουρουγουανό να φτάνει τα τέσσερα και να ξεπερνά το 50% των ομάδων της Premier League!

Γνωρίζουμε από πέρυσι πως ο Ντάργουιν Νούνιες δεν έχει ως στιγμής πάντα την τύχη με το μέρος του. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βρίσκεται μέσα στις φάσεις για τη Λίβερπουλ, που θα απειλήσει συχνά, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν θα φοβηθεί να πάρει τελικές προσπάθειες, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις, η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

Και λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό του γκολ απέναντι στην Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ, η ιστορία επαναλήφθηκε. Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής απέναντι στη Λούτον, επιχείρησε τέσσερις τελικές προσπάθειες, οι δύο εξ’ αυτών κατέληξαν στην εστία και η μία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το… νέο του δοκάρι λοιπόν, έφτασε τα τέσσερα στην φετινή Premier League, τουλάχιστον δύο περισσότερα από όσα οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης; Ο Νούνιες μετρά περισσότερα δοκάρια από τις 10 από τις 20 ομάδες της Premier League. Είναι μόνος του και ξεπερνά… 10 διαφορετικά club. Απίστευτο!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0