Πρόσωπα

Είναι τελικά ο ράπερ «Dide» ο Έντι Ενκέτια; Η ομάδα που… κερδίζει, η Λούτον και οι υποψήφιοι!

Είναι τελικά ο ράπερ «Dide» ο Έντι Ενκέτια; Η ομάδα που… κερδίζει, η Λούτον και οι υποψήφιοι!

«Χαμός» στην Premier League. Έχουμε ανάμεσά μας έναν ράπερ. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Βασικότερος ο Έντι Ενκέτια. Είναι όμως αυτός ο «Dide»; Δύσκολο. Δεν έχει συναντήσει η Άρσεναλ τη Λούτον ακόμη. Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι, τι έχει δηλώσει αυτός, πώς σχετίζεται ο Χέρι Κέιν, με τον Νεϊμάρ και μία ομάδα που… κερδίζει συνεχώς;

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πρόσωπα του 2023. Θα τον έχετε ακούσει. Οι περισσότεροι θα τον έχετε δει, ακόμη και για λίγο, στα social media. Οι φωτογραφίες του «παίζουν» παντού και είναι τέτοιες, που με μία γρήγορη ματιά, σου μένουν στο μυαλό και σε κάνουν να αναρωτιέσαι.

Ακριβά παπούτσια, φήμες πως διαθέτει τατουάζ, ακόμη και αν αυτά δεν είναι αληθινά, σορτσάκια που θυμίζουν πλούσιο ράπερ, φωτογραφίες σε αυτοκίνητα, που ουδείς γνωρίζει σε ποιον ανήκουν.

Ο λόγος για τον ράπερ «Dide», που έκανε την εμφάνισή του μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος και υποστηρίζει πως είναι νυν ποδοσφαιριστής της Premier League. Έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο, πως αυτό είναι αλήθεια και πως αποφάσισε στον ελεύθερό του χρόνο, να ασχοληθεί με τη μουσική.

Έχει ήδη μάλιστα κυκλοφορήσει έναν δίσκο, που αρκετοί επίσης θα έχουν δει στο Spotify. Ονομάζεται «Thrill» και ως στιγμής έχει πάνω από πέντε εκατομμύρια προβολές και περισσότερους από 80.000 ανθρώπους που έχουν εγγραφεί στο «κανάλι» του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0