Πρόσωπα

Πρώτα ο Μπέλινγχαμ, μετά οι υπόλοιποι Άγγλοι: Με το βλέμμα στην Χρυσή Μπάλα του 2024!

Πρώτα ο Μπέλινγχαμ, μετά οι υπόλοιποι Άγγλοι: Με το βλέμμα στην Χρυσή Μπάλα του 2024!

Υψηλότερα από όλους τους Άγγλους στην κατάταξη για την Χρυσή Μπάλα ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος βρέθηκε στην 18η θέση και άφησε πίσω του τόσο τον Μπουκάγιο Σάκα, όσο και τον Χάρι Κέιν!

Για ακόμη μία σεζόν, ακόμη και πριν από την ανακοίνωση της Χρυσής Μπάλας, έχουμε ένα δεδομένο: το ότι παίκτης της Premier League δεν θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, για 15η διαδοχική χρονιά.

Αυτό προκύπτει προφανώς από τη διαφαινόμενη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να βρίσκεται στην 2η θέση και να στοχεύει στον εν λόγω «τίτλο», σε ένα χρόνο από τώρα, το 2024.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι μπορούν να αισθάνονται πως επίσης θα έχουν μελλοντικά έναν διεκδικητή της Χρύσης Μπάλας. Συζητάμε φυσικά για τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της χώρας του που βρέθηκε υψηλότερα από κάθε άλλον στην σχετική κατάταξη.

Κατέλαβε την 18η θέση, μία θέση πάνω από τον Χάρι Κέιν (19ος), ενώ ο Μπουκάγιο Σάκα αντιπροσωπεύει την Άρσεναλ, όντας στην 24η θέση, για πρώτη φορά φυσικά στην καριέρα του!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0