Πρόσωπα

Μερικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα: O Ενκέτια τα κατάφερε, με το πρώτο του χατ-τρικ στην Premier League! (video)

Μερικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα: O Ενκέτια τα κατάφερε, με το πρώτο του χατ-τρικ στην Premier League! (video)

Τρομερή εμφάνιση του Έντι Ενκέτια στο «Έμιρεϊτς», εκπληκτικός ο νεαρός Άγγλος στο 5-0 της Άρσεναλ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του σε επίπεδο Premier League!

Το ονειρευόταν δεδομένα όλη του τη ζωή. Αυτό θα σκεφτόταν όταν υπέγραφε το νέο συμβόλαιο. Και τα κατάφερε, με τη φανέλα που τον συντροφεύει στο ποδοσφαιρικό του ταξίδι ως στιγμής, αυτή της Άρσεναλ.

Ο Έντι Ενκέτια άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με υπέροχο «πάρσιμο» της μπάλας στο 27ο λεπτό και προτού φτάσουμε στο 50’, ο ίδιος παίκτης έκανε από κοντά δύο τα γκολ της ομάδας του, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκάγιο Σάκα και ασταθή επέμβαση του Φοντέρινχαμ.

Το τρίτο γκολ του Ενκέτια ήρθε στο 58ο λεπτό και σηματοδότησε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, με τον αντικαταστάτη του Γκαμπριέλ Ζεσούς να βρίσκει δίχτυα εκτός περιοχής με υπέροχο σουτ.

Πρόκειται για το πρώτο του χατ-τρικ σε ολόκληρη την καριέρα του σε επίπεδο Premier League και το δεύτερο συνολικά με την Άρσεναλ, καθώς το «παρθενικό» έλαβε χώρα προ διετίας, απέναντι στη Σάντερλαντ, για το Λιγκ Καπ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0