Πρόσωπα

Κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια… τραβούν τα βλέμματα της Ευρώπης! (video)

Κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια… τραβούν τα βλέμματα της Ευρώπης! (video)

Χάρμα οφθαλμών. Για άλλη μία φορά, τώρα κόντρα στην Αμπερντίν. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάνει… θαύματα με την μπάλα στα πόδια, αποδεικνύοντας συνεχώς τους λόγους που οι ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στα «ραντάρ» τους!

Σχετικά Άρθρα

Ένας μικρός «μάγος». Ηλικίας 20 ετών. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας χειρίζεται την μπάλα με έναν μοναδικό τρόπο. Το ποδοσφαιρικό του χάρισμα είναι σπάνιο. Ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεσή του ένα αληθινό… διαμάντι, που ήδη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα ευρωπαϊκά «φώτα» πάνω του.

Η «μυθική» ανατροπή απέναντι στην Αμπερντίν (2-3, 26/10) θα μπορούσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αλλά ο «Ντέλιας» φρόντισε ώστε να αφήσει -ξανά- το στίγμα του! Η ασίστ στον Ντεσπόντοφ για το 2-1 και την επαναφορά του «Δικεφάλου του Βορρά» στο ματς, δεν είναι τίποτα μπροστά στις ενέργειές του στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί να μην κατέληξαν σε γκολ, αλλά σίγουρα αποτέλεσαν στιγμές ποδοσφαιρικής «μαγείας». Αρχικά, πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, πέρασε σχεδόν τη… μισή ομάδα της Αμπερντίν, πλάσαρε, αλλά είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι!


Δεν πτοήθηκε όμως. Λίγο αργότερα, αφού δέχθηκε την πάσα του Ζίβκοβιτς από δεξιά, «άδειασε» με μία κίνηση τον προσωπικό του αντίπαλο, προσπάθησε να σκάψει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των Σκωτσέζων, ωστόσο και πάλι δεν ευτύχησε να βρει δίχτυα.


Κάτι που θα γινόταν για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να περνά και πάλι όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή να μοιράζει στον Ντεσπόντοφ.


Φυσικά, κάπως έτσι επανέφερε ξανά… μνήμες από κάποιες άλλες ασύλληπτες κινήσεις του. Πώς να ξεχαστεί άλλωστε, η ασίστ που είχε δώσει στον Νάρεϊ απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν; Όταν, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, έστρωσε με αδιανόητο τρόπο στον συμπαίκτη του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Εξωπραγματική ήταν επίσης και η ντρίμπλα του στον αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στα προκριματικά του Conference League. Όταν ο αντίπαλός του τον… έψαχνε, ζαλίζοντας την άμυνα των Ισραηλινών, με το φινάλε της φάσης να καταλήγει μάλιστα αυτογκόλ! Ελάχιστα λεπτά μετά, ο 20χρονος χρίστηκε και σκόρερ, αφού τσίμπησε «γλυκά» την μπάλα, για να περάσει πάνω από τον γκολκίπερ της ισραηλινής ομάδας.

Όλα αυτά μοιάζουν να είναι μόνο το… ορεκτικό για τον Κωνσταντέλια. Πόσο θα τον χαρούμε ακόμα στην Ελλάδα άραγε;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0