Πρόσωπα

Φώτη, ετοιμάσου: Ο Μανταντά δεν ξέχασε ποτέ τον… Φετφατζίδη και η Ελλάδα του θυμίζει τον Χασάν! (video)

Φώτη, ετοιμάσου: Ο Μανταντά δεν ξέχασε ποτέ τον… Φετφατζίδη και η Ελλάδα του θυμίζει τον Χασάν! (video)

Στιβ Μανταντά. Στα 38 του πλέον. Στη Ρεν. Και αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Θυμάστε το γκολ του Φετφατζίδη απέναντί του; Την κεφαλιά του Χασάν; Δεν θα τα ξέχασε ούτε αυτός… Ευχόμαστε ο Φώτης Ιωαννίδης να του τα θυμίσει ξανά!

Για 7η φορά στην καριέρα του, ο Στιβ Μανταντά θα τεθεί αντιμέτωπος με ελληνικό σύλλογο, σε μία ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και 12 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ο 38χρονος Γάλλος γκολκίπερ της Ρεν, θα έρθει και πάλι στην Αθήνα, αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποτελεί την 3η διαφορετική ελληνική ομάδα που θα βρει στον δρόμο του. Η αρχή έγινε με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12, η συνέχεια δόθηκε και πάλι κόντρα στους «ερυθρολεύκους», στο μεγάλο βράδυ του Αχμέντ Χασάν, ενώ η τελευταία περίπτωση έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Τέσσερις νίκες σε έξι αναμετρήσεις μετρά ο Μανταντά κόντρα στους Έλληνες, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να τον «πληγώσει» και τον Ολυμπιακό να τον έχει κερδίσει δις, αμφότερες με 1-0.

Δεν γίνεται να έχετε λησμονήσει το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στις 23 Νοεμβρίου του 2011. Εκείνη την μπαλιά του Γέστε, εκείνο το τελείωμα του νεαρού – τότε – επιθετικού του Ολυμπιακού και το 1-0 μέσα στο «Βελοντρόμ».

Όπως και τη νίκη του Ολυμπιακού, προ τριετίας, εντός Ελλάδας, με τον Χασάν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά τα ματς με τον ΠΑΟΚ; Συζητάμε για τη «διπλή» μονομαχία στο Europa Conference League, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να σκοράρει απέναντί του, αλλά τη Μαρσέιγ να κερδίζει δις και να αποκλείει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον, ο Στιβ Μανταντά έφτασε τα 38 του χρόνια, αλλά είναι ακόμη… εδώ. Και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα βρει στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό. Ευχή μας; Να «ντυθεί» ο Φώτης ΙωαννίδηςΓιάννης Φετφατζίδης και να σκοράρει Έλληνας απέναντι στον Μανταντά, 4355 ημέρες μετά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0