Πρόσωπα

Ο Πάλμα πήγε να εξαργυρώσει το 60% της μεταγραφής του στη Σέλτικ, σε ένα βράδυ! (video)

Ο Πάλμα πήγε να εξαργυρώσει το 60% της μεταγραφής του στη Σέλτικ, σε ένα βράδυ! (video)

Τα λεφτά που δαπάνησε η Σέλτικ για τον Πάλμα, μόνο λίγα δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς. Μέσα σε 90 λεπτά, όμως, ο 23χρονος πρώην παίκτης του Άρη, παραλίγο να της… γυρίσει πίσω παραπάνω από τα μισά!

Ο Λούις Πάλμα μπήκε απευθείας στα βαθιά στην Σκωτία αλλά φαίνεται πως ξέρει από… κολύμπι!

Ο νεαρός από την Ονδούρα έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αποχαιρετώντας την χώρα μας για τη Σκωτία και τη Σέλτικ, και όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν το έχει μετανιώσει κιόλας.

Ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2022, σχεδόν από του πουθενά, και σιγά σιγά, άρχισε να εδραιώνεται τόσο στην 11αδα του Άρη, αλλά και ως ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα.

Χαμός για τον Λούις Πάλμα: Ερχεται «τρελή» πρόταση!

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Πάλμα βρήκε δίχτυα 13 φορές και το ένα γκολ του, ήταν πιο όμορφο από το άλλο. Αποτέλεσμα αυτού, οι «κίτρινοι» ήταν έτοιμοι να… εξαργυρώσουν το νέο αυτό διαμάντι που είχαν στα χέρια τους, στην ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο, ομάδες εντός, αλλά και εκτός των συνόρων, έκαναν «αναγνωριστικές» συζήτησες με τους Θεσσαλονικείς, αλλά όταν έβλεπαν το «ταμπελάκι» της τιμής, γούρλωναν τα μάτια τους και αποχωρούσαν διακριτικά.

Η Σέλτικ, μετά από πολύ σκέψη, κατέθεσε στον Άρη το υπέρογκο ποσό των 4,75 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι κατανοητό πως μία ομάδα από την Stoiximan Super League, δύσκολα θα μπορούσε να μπει στο κόλπο, όταν τα ποσά που ακουγόντουσαν έφταναν σε τέτοια επίπεδα. Έτσι ο Πάλμα ετοίμασε βαλίτσες για την βροχερή Γλασκώβη.

Celtic sign Luis Palma on five-year deal as Scottish champions make seventh  summer signing | Football News | Sky Sports

Ο 23χρονος εξτρέμ έχει μπει, πλέον, για τα καλά στην νέα του ομάδα, με δύο γκολ και μία ασίστ, σε μόλις τέσσερις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ στο Champions League πέτυχε το απίστευτο.

Οι πιο τρελές επιθυμίες του μικρού πραγματοποιούνται, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όχι οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά στην κορυφαία όλων!

Απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Πάλμα πήρε την μπάλα από αρκετά πλάγια θέση και στο 28ο λεπτό «κεραυνοβόλησε» τον Όμπλακ για το 2-1 δημιουργώντας μία… έκρηξη στο Σέλτικ Παρκ.


Το τρομερό είναι πως σε ένα βράδυ ο Πάλμα θα μπορούσε να δώσει πίσω στην ομάδα του το 60% του ποσού που σπατάλησε για… πάρτη του.

Μία νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση προσφέρει στα ταμεία της εκάστοτε ομάδας περίπου 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Με την Σέλτικ να έχει καταθέσει 4,75 εκατομμύρια, θα μπορούσε να… βγάλει παραπάνω από την μισή μεταγραφή μέσα σε 90 λεπτά.

Για κακή της τύχη, όμως, ο Μοράτα, σαν άλλος υπερήρωας με κάπα, σκόραρε με κεφαλιά «ψαράκι» για το 2-2, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Ο Πάλμα στη Σκωτία δίνει «σάρκα και οστά» στα όνειρα του, με ολόκληρη την Ελλάδα να τον… ζηλεύει. Στην πιο απαιτητική «πίστα» του ποδοσφαίρου, ο άγνωστος, μέχρι πέρυσι, Λουίς από την Ονδούρα, αποδίδει και μάλιστα εξαιρετικά.

 Οπότε μάλλον τα λεφτά της Σέλτικ έπιασαν… τόπο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0