Πρόσωπα

«Νίκλας Ελίασον, λυτρώθηκες!»: Πρώτο γκολ με την ΑΕΚ, εκεί που κινδύνεψε η καριέρα του! (video)

«Νίκλας Ελίασον, λυτρώθηκες!»: Πρώτο γκολ με την ΑΕΚ, εκεί που κινδύνεψε η καριέρα του! (video)
Ο Νίκλας Ελίασον θα θυμάται για πάντα το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά πλέον, όχι για τον περσινό, σοκαριστικό τραυματισμό του!
Νοέμβριος 2022. Ο Νίκλας Ελίασον αποχωρούσε από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σφαδάζοντας από τον πόνο. Οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα περόνης και στο σημείο που «πετούσε» φωτιές με τη φανέλα της ΑΕΚ, αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης, για τρεις μήνες.

Φέτος, στις 22 Οκτωβρίου του 2023, ξαναπάτησε το χορτάρι του αγωινστικού χώρου, όπου η καριέρα του τέθηκε σε κίνδυνο. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται, ο τότε τραυματισμός του, ήταν πάρα πολύ σοβαρός. Αυτήν τη φορά, όμως, φρόντισε να «ξορκίσει» τους δαίμονες. Πώς; Σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ!

ελιασον_2022.jpg

Κι όμως, παρά τις 44 -πλέον- εμφανίσεις του με τη φανέλα της «Ένωσης» και τις 14 ασίστ που έχει μοιρ΄σει, ουδέποτε είχε βρει δίχτυα.

Το έπραξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, λοιπόν, στο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League., μετά από σέντρα του Στίβεν Τσούμπερ!

Λες και το ήθελε η μοίρα να του «ξεχρεώσει» όσα πέρασε πέρυσι, σε εκείνον τον «Γολγοθά» που κλήθηκε να ανέβει πριν έναν χρόνο, ξεκινώντας από τις 6 Νοεμβρίου.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0