Πρόσωπα

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Λίγο πριν κλείσουν τα φώτα, είν’ η δική σου στιγμή! (video)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Λίγο πριν κλείσουν τα φώτα, είν’ η δική σου στιγμή! (video)

«Χτύπησε» ξανά στο τέλος. Εκεί που του αρέσει να εμφανίζεται. Εκεί, που όπως τόνισε και ο Μάικ Τζέιμς, δεν πρέπει να τον αμφισβητεί κανείς. Γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βγαίνει λίγο πριν… πέσει η αυλαία. Το έκανε πέρυσι, το κάνει και φέτος!

Σχετικά Άρθρα

«Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο, βγάζει καρδιά». Τάδε έφη ο Μάικ Τζέιμς θαυμάζοντας την εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρτίζαν. Χωρίς να γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα. Η παράταση χρειάστηκε, αλλά ο Έλληνας γκαρντ δεν τα παράτησε και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τελικά μία πολύ σημαντική νίκη στο φαληρικό στάδιο (19/10, 98-94).

Απολογισμός για τον 30χρονο «ερυθρόλευκο» γκαρντ; 19 πόντοι, 3 ριμπάουντ, μία ασίστ και ούτε ένα λάθος σε 22 λεπτά παιχνιδιού! Μάλιστα, τους 16 τους πέτυχε κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης. «Μίλησε» εκεί ακριβώς όπου τον χρειαζόταν η ομάδα του, κόντρα στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που το κάνει. Κάπως έτσι, είχε ξεκινήσει και η περασμένη του σεζόν στη EuroLeague. Πρεμιέρα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτέλεσε τον «X-Factor» στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τελευταία περίοδο. 12 πόντοι, όλοι στο φινάλε, προερχόμενοι αποκλειστικά από τρίποντα! Το «διπλό» για τους Πειραιώτες ήταν γεγονός και ήρθε δια… χειρός «Λάρυ».

Η συνέχεια ήρθε ξανά επί ισπανικού εδάφους, στην έδρα της Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική. Οι πόντοι ήταν 6 αυτή τη φορά, αλλά εξίσου σημαντικοί στην τελευταία περίοδο, με τον Ολυμπιακό να φεύγει με ακόμα μία νίκη στις αποσκευές του.

Ο Λαρεντζάκης, ωστόσο, δεν είχε… τελειώσει με τους «μπλαουγκράνα». Ήρθε η στιγμή για το ματς στο ΣΕΦ και θα ήταν ξανά εκείνος που θα… έκανε τη ζημιά. 27η στροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και με τρία δικά του τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο φρόντισε να χαρίσει το ροζ φύλλο αγώνα στους «ερυθρόλευκους».

Φέτος, η Παρτίζαν είχε την τιμητική της, με τον «Λάρυ» να… χτυπά και πάλι στο τέλος. Λίγο πριν το φινάλε της «παράστασης». Τότε του αρέσει, τότε το απολαμβάνει. Λίγο πριν τα φώτα εγκαταλείψουν τη σκηνή. Η στιγμή του έρχεται και θα έρθει και πάλι ξανά. Όταν χρειαστεί.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0