Πρόσωπα

Από τον Ελ Κααμπί στον Καρλίτος: Οι φετινές μεταγραφές που κάνουν τους οπαδούς να… τρίβουν τα μάτια τους! (video)

Από τον Ελ Κααμπί στον Καρλίτος: Οι φετινές μεταγραφές που κάνουν τους οπαδούς να… τρίβουν τα μάτια τους! (video)

Η Stoiximan Super League γέμισε πάλι με καινούργια πρόσωπα, ενώ υποδέχθηκε ξανά παλιές «λατρείες». Κάποιοι όμως έχουν ήδη ξεχωρίσει και το BN Sports μάζεψε τις 5 μεταγραφές που μέχρι στιγμής τραβούν τα… βλέμματα πάνω τους.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος «χάριτος» για κάθε οπαδό που βλέπει καινούργιους ποδοσφαιριστές να φορούν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Κάθε μεταγραφή που πραγματοποιείται πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα ανεβάσει την ομάδα μας επίπεδο, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει, όχι απευθείας τουλάχιστον.

Όλοι θέλουν λίγο χρόνο προσαρμογής σε ένα καινούργιο περιβάλλον ή μάλλον σχεδόν όλοι.

Το BN Sports επέλεξε τις καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές που βγάζουν… μάτια μέχρι τώρα, έως και την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός)

Η κερκίδα του Γεώργιος Καραϊσκάκης έχει πλέον νέο αγαπημένο Μαροκινό. Με τον Ελ Αραμπί να έχει φτάσει πλέον τα 36 τον νέο βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας ακούει στο όνομα, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί έχει πάρει φόρα και σκοράρει | Gazzetta

Άγνωστος στο ευρύ κοινό ήρθε ως ο απόλυτος σκόρερ και η αλήθεια είναι δεν άργησε για να το αποδείξει, με εννέα γκολ στις 13 πρώτες του εμφανίσεις. Τέσσερα εξ αυτών είναι στην Ευρώπη (2 στην Τσουκαρίτσκι και 2 στην Φράιμπουρηκ), ενώ ισοφάρισε σε 1-1 μέσα στην OPAP Arena, στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.  

Φίλιπ Τζούρισιτς (Παναθηναϊκός)

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός να κυνηγούσε τον Λινγκρ, όμως και με τον Τζούρισιτς δεν έχει… κακοπέσει.

Τζούριτσιτς: «Είμαστε ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα»! – Prasinoforos.gr

Το πρόβλημα του Σέρβου ήταν (υποτίθεται) η δυσκολία στο σκοράρισμα. Με το «τριφύλλι» όμως μία χαρά τα… καταφέρνει, με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του.

Απέναντι στην Ντνίπρο «κλείδωσε» μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, ενώ στον επαναληπτικό με πάσα μισή ασίστ σέρβιρε τον 2-2 στον Σπόραρ, διώχνοντας το άγχος από την Λεωφόρο. Επιπλέον απέναντι στην ΑΕΚ έβαλε ένα από τα γκολ της σεζόν και ας είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική.

Ντάνιελ Ποντένσε (Ολυμπιακός)

Ο Ποντένσε γύρισε πίσω στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορέσουν πλέον να καλύψουν το κενό που άφησε ο ίδιος πριν τέσσερα χρόνια.

Επιστροφή Ποντένσε στον Ολυμπιακό - Το μεγάλο deal | in.gr

Ο Πορτογάλος μετράει ήδη σε έξι παιχνίδια επτά συμμετοχές σε γκολ (4 τέρματα και 3 ασίστ).

Απέναντι στην ΑΕΚ στο (δεύτερο) ντεμπούτο του έβγαλε την «γλυκιά» σέντρα στον Ελ Κααμπί για την ισοφάριση, ενώ απέναντι στην Μπάκα Τόπολα έκανε τα… πάντα σημειώνοντας γκολ – ασιστ, αν και το τελικό 2-2 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στον Πειραιά.  


Λορέν Μορόν (Άρης)

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα ο Ισπανός τα… σπάει στην Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί του Άρη μπορούν δικαίως να πανηγυρίζουν, γιατί η ομάδα τους έχει επιτέλους σέντερ φορ.

Τί είναι ο Μορόν για την επίθεση του ΑΡΗ... - AllAboutARIS.gr

Ο Μορόν δείχνει να είναι ο άνθρωπός που θα οδηγήσει την επιθετική γραμμή του Άρη στο σκοράρισμα και έχει ξεκινήσει από τώρα την «δουλειά».

Σε 11 εμφανίσεις μετράει πέντε γκολ και δύο ασίστ, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.


Καρλίτος (Λαμία)

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Καρλίτος, μόλις έναν χρόνο μετά την αποχώριση του από τον Παναθηναϊκό.

Λαμία: «Μπαμ» για την ομάδα της Φθιώτιδας - Ανακοίνωσε τον Καρλίτος

Η Λαμία πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μία από τις κύριες αιτίες είναι ο Καρλίτος.

Ο Ισπανός με τρία γκολ και δύο ασίστ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που δείχνει πως φέτος θα παλέψει για ένα καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα, παρά για την… σωτηρία της.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0