Πρόσωπα

Ο Δημήτρης Ρέτσος «επαγγελματίας» στον Ολυμπιακό – Η σύγκριση με τον αδερφό του και οι… 2954 ημέρες διαφορά!

Ο Δημήτρης Ρέτσος «επαγγελματίας» στον Ολυμπιακό – Η σύγκριση με τον αδερφό του και οι… 2954 ημέρες διαφορά!

Είναι σπουδαία ημέρα για τον Δημήτρη Ρέτσο. Μία ημέρα που δεν θα λησμονήσει ποτέ. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του, κάνοντας το επόμενο βήμα 2950 ημέρες μετά από αυτόν!

Έχουμε και… δεύτερο Ρέτσο στον Ολυμπιακό πλέον. Ονομάζεται Δημήτρης Ρέτσος και είναι ο μικρός αδερφός του Παναγιώτη. Σε ηλικία 18 ετών και αγωνιζόμενος από τα μικρά ηλικιακά τμήματα στους «ερυθρολεύκους», ο Δημήτρης έκανε το επόμενο βήμα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, σε ηλικία 18 ετών.

Έχει γεννηθεί το 2004. Παίζει στην ίδια θέση με τον αδερφό του. Είναι κεντρικός αμυντικός, με ολότελα όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχει ύψος 1.88, είναι πιο ψηλός από τον Παναγιώτη, αρέσκεται στο παιχνίδι διά αέρος.

Η διαφορά τους ηλικιακά «αγγίζει» την επταετία, μιας και ο «μεγάλος» αδερφός έχει συμπληρώσει τα 25 του έτη, αλλά η μεγαλύτερη έγκειται στη διαφορά των ημερών που είδαν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τα κατάφερε σε ηλικία 15 ετών. Τότε υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακός. Δέκα χρόνια μετά, έχοντας επιστρέψει από το Λεβερκούζεν, και συγκεκριμένα 2954 ημέρες έπειτα, ήρθε η σειρά του αδερφού του. Πόσο υπερήφανοι να αισθάνονται άραγε αμφότεροι…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0