Πρόσωπα

Το πιο γρήγορο «πιστόλι» αυτής της χιλιετίας για την Ίντερ, είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες! (video)

Το πιο γρήγορο «πιστόλι» αυτής της χιλιετίας για την Ίντερ, είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες! (video)

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν σταματάει να σκοράρει και απέναντι στην Μπολόνια πέτυχε το 10ο κατά σειρά γκολ του στην φετινή Serie A. Ένα νούμερο που οι «νερατζούρι» δεν είχαν ξανά δει τόσο γρήγορα στον 21ο αιώνα.

Η Ίντερ την φετινή σεζόν δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο ότι στοχεύει φέτος στο «scudetto». Με τέτοιο Λαουτάρο Μαρτίνες και πώς να μην έχει πίστη πως θα τα καταφέρει;

Ο Αργεντινός δείχνει να μην σταματιέται με τίποτα και από κανέναν στα πρώτα αυτά παιχνίδια και πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Οι «νερατζούρι» με τον Μαρτίνες ως το… πρώτο βιολί της επιθετικής τους γραμμής, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στοχεύουν να μην πέσει από εκεί.

Ο Λαουτάρο, με το γκολ του απέναντι στην Μπολόνια, σε αυτές τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Serie A έχει σημειώσει συνολικά 10 και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ καθώς κανείς δεν έχει φτάσει ούτε καν κοντά του. Δεύτερος είναι ο Μπεράρντι με 5 γκολ, μόλις τα μισά.

Πρωτόγνωρα νούμερα για την Ίντερ καθώς είναι ο πρώτος που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων στο ιταλικό πρωτάθλημα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Για να βρει κάποιος τον προηγούμενο θα πρέπει να κοιτάξει πολλές δεκαετίες πίσω ώστε να φτάσει στην σεζόν 1958/59 και τον Αντόνιο Βαλεντίν Αντζελίλο που πέτυχε 16.

Ο πρώτος όμως που το κατάφερε είναι ο θρύλος της ομάδας, που για χάρη του το γήπεδο της Ίντερ έχει το όνομα του. Ο Τζουζέπε Μεάτσα ήταν αυτός που σκόραρε 11 τέρματα.

Ο Αργεντινός αρχισκόρερ φαίνεται να έχει μπει σε έναν σωστό… δρόμο και οι φίλοι της Ίντερ τον λατρεύουν πλέον πιο πολύ από ποτέ.

Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0