Πρόσωπα

Πεπ Γκουαρδιόλα: Ξεπέρασε Σερ Άλεξ και… παλεύει με Αντσελότι για την κορυφή των «αστεριών»! (video)

Πεπ Γκουαρδιόλα: Ξεπέρασε Σερ Άλεξ και… παλεύει με Αντσελότι για την κορυφή των «αστεριών»! (video)

Ένα «ορόσημο» ήταν για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, το νικηφόρο πέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι από την έδρα της Λειψίας (04/10, 1-3).

Όταν αφήνεις πίσω σου τον σπουδαίο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σε οποιαδήποτε κατηγορία, αποτελεί από μόνο του σπουδαίο κατόρθωμα. Το βράδυ της Τετάρτης (04/10) ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τη δυνατότητα να «γευτεί» τη συγκεκριμένη χαρά.

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμαζόταν στην έδρα της Λειψίας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ ότι φανερώνει το τελικό 3-1, καθώς χρειάστηκε να βρουν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, από Άλβαρες (84’) Ντοκού (90+2’), προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς.


Η αγγλική ομάδα έκανε έτσι το 2/2, ωστόσο για τον Καταλανό τεχνικό ήταν κάτι παραπάνω από ένα θετικό αποτέλεσμα. Σηματοδότησε τη νίκη του υπ’ αριθμόν 103 στο θεσμό! Πράγμα που σημαίνει αυτομάτων ότι ξεπέρασε τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετρά μία λιγότερη, «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας!

Στην κορυφή βρίσκεται ακόμα ένας εν ενεργεία προπονητής και πρόκειται φυσικά για τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που άφησε πίσω του τον Σερ Άλεξ την περασμένη σεζόν, είναι στην πρώτη θέση με 109 νίκες.

Έτσι, αναμένουμε πια μία «μάχη» μεταξύ Αντσελότι και Γκουαρδιόλα, για να δούμε ποιος θα κατέχει την πρωτιά, στο φινάλε της φετινής «κούρσας» του Champions League. Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα είναι νικητής;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0