Πρόσωπα

Γιάννη Πετράκη, μήπως να αναλάβεις… μία ημέρα μετά; Ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό κόντρα στην ΑΕΚ!

Γιάννη Πετράκη, μήπως να αναλάβεις… μία ημέρα μετά; Ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό κόντρα στην ΑΕΚ!

Στον πάγκο του Παναιτωλικού θα κάθεται από την επόμενη αγωνιστική ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει για 10η φορά στην καριέρα του. Ίσως φυσικά να μην ευχόταν και να μην το κάνει…

Επίσημη είναι πλέον η επόμενη ημέρα στον Παναιτωλικό, λίγες ώρες μετά την απόλυση του Γκάμπριελ Σούρερ, με τον Γιάννη Πετράκη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου και να ανακοινώνεται από τον νέο του σύλλογο.

Σύντομα μάλιστα θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, καθώς οι Αγρινιώτες, που διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις δύο γκολ και δεν έχουν κερδίσει φέτος, θα έρθουν στην Αθήνα για να συναντήσουν την ΑΕΚ.

Ίσως πρόκειται για τον μοναδικό αντίπαλο από τη Super Legue, που ο Γιάννης Πετράκης δεν θα ήθελε να βρει στον δρόμο του. Για ποιον λόγο; Διότι σε εννέα ματς στην καριέρα του, δεν την έχει κερδίσει ποτέ, μετρώντας έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες!

Τρεις νίκες επί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, δύο επί του Άρη και ούτε μία απέναντι στην «Ένωση» για τον Γιάννη Πετράκη… Εντυπωσιακό!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0