Πρόσωπα

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μόλις έπεσε ένα… οχυρό! (video)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μόλις έπεσε ένα… οχυρό! (video)

Πόσο σύνηθες είναι να δέχεται ο Παναθηναϊκός δύο γκολ για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση στην έδρα του, στην εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Έσωσε την… παρτίδα με το «χρυσό» γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ ο Παναθηναϊκός, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα του και μάλιστα ντέρμπι, είδε την εστία του να παραβιάζεται δύο φορές! Οι «πράσινοι» έμειναν στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ (01/10), έπειτα από την ήττα που γνώρισαν στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League (25/09, 1-2).

Έτσι, μετά τη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (28/09, 1-4), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «πληγώθηκε» για άλλη μία φορά στο… σπίτι του εις διπλούν. Μοιάζει αρκετά απλό, όμως δεν είναι. Ο Σέρβος κάθισε στον πάγκο του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2021 και από τότε δεν έχει ζήσει ποτέ παρόμοια εμπειρία!

Ήταν σαν να μάθαινε από τα… λάθη του! Ωστόσο όχι και αυτή τη φορά. Η «Ένωση» έκανε πρώτα τη ζημιά, επικρατώντας με ανατροπή στο αθηναϊκό ντέρμπι, για να έρθει τώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» και να φτάσει κοντά στην… απόδραση! Ο Γερεμέγιεφ έδωσε εν τέλει τη λύση και τον βαθμό στον Παναθηναϊκό, σκοράροντας με κεφαλιά στο φινάλε, αλλά αυτό δεν αναιρεί και το αρνητικό στατιστικό του προπονητή των «πρασίνων».

Για πρώτη φορά, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», ο Γιοβάνοβιτς βλέπει την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ σε ισάριθμα σερί ματς στην έδρα του, σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντα έβρισκε το «αντίδοτο». Τόσο μετά από τις ήττες από τον ΠΑΟΚ με 3-1 το 2021 και 3-0 το 2023, όσο και μετά από το 2-2 με τη Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League τη φετινή σεζόν.

Ένα… οχυρό έπεσε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να το ξαναχτίσει;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0