Πρόσωπα

Ο Μαντί Καμαρά θυμίζει εποχές Μαρτίνς και δείχνει πιο... βιονικός από ποτέ!

Ο Μαντί Καμαρά θυμίζει εποχές Μαρτίνς και δείχνει πιο... βιονικός από ποτέ!

Έχει «γυρίσει» τον διακόπτη ο Μαντί και σίγουρα θυμίζει τον παίκτη που γνώρισε το ελληνικό κοινό με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ή μήπως βλέπουμε κάτι καλύτερο;

Το 2018 ο Φρανσουά Μοντέστο, ως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, είχε «ανακαλύψει» έναν νεαρό μέσο που έπαιζε στην Αζαξιό. Μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, στην οποία έπαιζε ο Μαντί Καμαρά. 

Δεν ήταν λίγοι που είχαν ξαφνιαστεί όταν έγινε αυτή η μεταγραφή. Πολλοί δε, σχολίασαν αρνητικά αυτή την κίνηση και δεν νομίζανε ότι θα προσφέρει άμεσα ο Καμαρά. Εκείνος, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, είχαν τελείως διαφορετική άποψη.

Ο τότε 21χρονος, με το «καλημέρα» είχε πάρει φανέλα βασικού. Πιο συγκεκριμένα, στα προκριματικά του Europa League και τις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη. Με τον Ολυμπιακό να επικρατεί και στα δύο ματς.

Ο Μαντί είχε ξεκινήσει βασικός σε δέκα σερί παιχνίδια. Είχε δείξει με την απόδοσή του ότι είναι το next big thing του Ολυμπιακού. 

Χρόνο με τον χρόνο, η χρηματιστηριακή αξία του Καμαρά μεγάλωνε. Ωστόσο, ο ίδιος την τελευταία του σεζόν στο λιμάνι, ναι μεν είχε πολλές συμμετοχές, αλλά χωρίς να κάνει μεγάλα ματς και να δείχνει... τη ζωντάνια που είχε.

Την περασμένη σεζόν, ήταν δανεικός στη Ρόμα. Μπορεί να μην εξελίχθηκε η χρονιά στην Ιταλία όπως θα περίμενε ο ίδιος, ωστόσο η επιστροφή του στο λιμάνι, έμελλε να είναι... διαφορετική. Με την έναρξη της προετοιμασίας, ο Μαντί τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να πάει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

romady.jpeg

Ο μέσος από τη Γουινέα, έμεινε στην Αθήνα. Δούλεψε σκληρά στο Ρέντη και πράγματι, με το που επέστρεψε ο Ολυμπιακός και έπαιξε φιλικό με τη Ρέιντζερς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον είχε βασικό. Κάτι... διαφορετικό είδε σε αυτόν ο Ισπανός προπονητής και αν κρίνουμε από την αρχή της χρονιάς, δικαιώνεται. 



Ακούραστος, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πιο ώριμος ποδοσφαιρικά. Ο Μαντί όχι απλά θυμίζει τον παίκτη που γνωρίσαμε στον Ολυμπιακό, αλλά δείχνει ότι έχει κάτι παραπάνω να μας παρουσιάσει. Ήδη στα έντεκα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, είναι ο μοναδικός από τη μέση και μπροστά που έχει ξεκινήσει σε όλα βασικός.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0