Πρόσωπα

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: «Κίνδυνος θάνατος» στον… αέρα, οι στημένες φάσεις του ανήκουν

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: «Κίνδυνος θάνατος» στον… αέρα, οι στημένες φάσεις του ανήκουν

Άλλο ένα γκολ για τον Κουλιεράκη, άλλη μία στημένη φάση, άλλη μία κεφαλιά. Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ κυριαρχεί στον αέρα και οι αντίπαλες άμυνες δύσκολα βρίσκουν απάντηση σε αυτό το… πρόβλημα.

Τι και αν είναι μόλις 19 ετών; Τι και αν αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας; Ο Κουλιεράκης έχει ξεκινήσει να χτίζει μία «σχέση» με τα αντίπαλα και στον ΠΑΟΚ τρίβουν τα… χέρια τους.

Ο νεαρός… βράχος του «Δικεφάλου» απέναντι στον Βόλο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Πώς αλλιώς; Με μία στημένη φάση και σαφώς με το κεφάλι.

Ο Κουλιεράκης έχει κάνει το 4/4 με γκολ - κεφαλιές και δείχνει πως κάθε φορά που πατάει στην αντίπαλη περιοχή οι άμυνες θα πρέπει να… αγχώνονται.

Στον αέρα μοιάζει ασυναγώνιστος κάτι που καταλάβαν Λεβαδειακός και ΑΕΚ πέρσι, όπως και η Ελσίνκι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League.

Πλέον όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει κάποιο κόρνερ ή έστω φάουλ, όλοι ξέρουν ποιον θα πρέπει να μαρκάρουν. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με κάθε γκολ του ο ΠΑΟΚ παίρνει και στο τέλος την νίκη.

Στην Θεσσαλονίκη πρέπει να «πίνουν» νερό στο όνομα του, διότι τα κάνει όλα και… συμφέρει.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0