Πρόσωπα

Ο Πινέδα βλέπει Παναθηναϊκό και... αφηνιάζει! (video)

Ο Πινέδα βλέπει Παναθηναϊκό και... αφηνιάζει! (video)
Όταν η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς και παίζει με τον Παναθηναϊκό, ξέρει πως μπορεί να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα!
Υπήρχαν ξεκάθαροι λόγοι, για τους οποίους έπεισε την ΑΕΚ, να τον χρίσει ως την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Από τα ταμεία της «Ένωσης» βγήκαν 6.5 εκατ. ευρώ, για να «δέσει» τον Ορμπελίν Πινέδα στη Νέα Φιλαδέλφεια έως το 2027 και η... απόσβεση ξεκίνησε ήδη!

Το δικό του γκολ έκρινε το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (25/09, 2-1). Ακριβώς, όπως είχε πράξει σε μία άλλη, πολύ κομβική αναμέτρησή τους στην κανονική διάρκεια της περσινής σεζόν.



Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Μεξικανός χαφ έφτασε τα τρία γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό! Πιο συγκεκριμένα, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία γκολ της «Ένωσης» εις βάρος των «πρασίνων», έχουν τη δική του... υπογραφή!

Μάλιστα, για δεύτερη σερί φορά, το γεγονός πως βρήκε δίχτυα, ήταν ο παράγοντας που χάρισε το «τρίποντο», αφού το πρώτο του γκολ, στην 4η αγωνιστική της σεζόν 2022/23, δεν στάθηκε αρκετό για να έρθει η νίκη, αλλά έληξε στο 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού με ανατροπή.





Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό πως ο Παναθηναϊκός για τον Πινέδα, μοιάζει να είναι ο «αγαπημένος» του αντίπαλος! Πιο συγκεκριμένα, τρεις φορές έχει σκοράρει μόνο απέναντι στον Βόλο, στην έως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα.

Πάντως, άσχετα από το γκολ του, θα ήταν άδικο να μείνει εκτός εξίσωσης, πως για ακόμα ένα ματς, κλήθηκε να αγωνιστεί σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του: αυτήν του αριστερού μπακ φέτος, ενώ πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, είχε παίξει κατ' ανάγκη ως δεξί μπακ.

Κι όχι μόνο απέδωσε, αλλά υπήρξε εξαιρετικός, ακόμα και σε αυτόν τον ρόλο.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0