Πρόσωπα

Κάρλο Αντσελότι μήπως τελικά ο Σιμεόνε σε… τρομάζει; (video)

Κάρλο Αντσελότι μήπως τελικά ο Σιμεόνε σε… τρομάζει; (video)

Άλλη μία ήττα γνώρισε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο Κάρλο Αντσελότι. Πλέον, ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, τείνει να του γίνει… εφιάλτης!

Σχετικά Άρθρα

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θυμίζει … Σπαλέτι και κάνει τον Κάρλο Αντσελότι να «στριφογυρίζει»! Ο Ιταλός τεχνικός πήρε πάνω του την ευθύνη της ήττας από την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-1, 24/09), λέγοντας ότι «το σημερινό αποτέλεσμα είναι δικό μου λάθος». Στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, η Ρεάλ δέχθηκε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν. Χωρίς να παρουσιάσει ιδιαίτερη αντίσταση.

Στα χρόνια του στον πάγκο της «Βασίλισσας», ο Αντσελότι δεν περνά και πολύ… καλά κόντρα στους «ροχιμπλάνκος». Στο στάδιο Μετροπολιτάνο, το βράδυ της Κυριακής, γνώρισε την όγδοη ήττα του από τον συγκάτοικο στην ισπανική πρωτεύουσα, σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει ακόμα εννέα νίκες και έξι ισοπαλίες.

Παρ’ όλα αυτά, με το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ατλέτικο έγινε η ομάδα που έχει κερδίσει τον Αντσελότι περισσότερες φορές, στη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ξεπέρασε κάπως έτσι την Μπαρτσελόνα, που ακολουθεί με 7 νίκες κόντρα στον 64χρονο προπονητή.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάρλο Αντσελότι ίσως έχει αρχίσει να… φοβάται τον Ντιέγκο Σιμεόνε! Πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ροχιμπλάνκος», σε όσα ματς τους έχει αντιμετωπίσει ο Ιταλός, είναι ο δεύτερος στη λίστα με τους προπονητές που τον έχουν κερδίσει περισσότερες φορές, σε ολόκληρη την καριέρα του!

Οι οκτώ ήττες του από τον Σιμεόνε ισοφαρίζουν στη δεύτερη θέση τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Στην κορυφή, ως ο… εφιάλτης του Αντσελότι, είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Στις 24 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στους δύο κόουτς, ο τεχνικός της Ρεάλ έχει ηττηθεί σε 11 περιπτώσεις!

simeone_2.jpg

Τώρα, ένας νέος… μπελάς έρχεται στην επιφάνεια και ακούει στο όνομα του Σιμεόνε. Χρειάζεται να τρομάζει τον Αντσελότι ή θα βρει τη λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0