Πρόσωπα

Ο Κωνσταντέλιας… ωριμάζει: «Ντοπιέτα» κόντρα στον ΠΑΣ στην πιο αποτελεσματική βραδιά του (video)

Ο Κωνσταντέλιας… ωριμάζει: «Ντοπιέτα» κόντρα στον ΠΑΣ στην πιο αποτελεσματική βραδιά του (video)

Ίσως τελικά και να αποδειχθεί… ολόσωστη η επιλογή του Γιάννη Κωνσταντέλια να παραμείνει στην Ελλάδα για έναν ακόμη χρόνο. Μόλις στα 20 του χρόνια, έχει πολλά ακόμη να βελτιώσει, όμως φαίνεται πως… ωριμάζει μέρα με την μέρα και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν για πρώτη φορά τόσο ουσιώδης για τον ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα.

Το ταλέντο που διαθέτει ο Κωνσταντέλιας αδιαμφισβήτητο. Μερικές στιγμές «μαγείας» που έχει ήδη πραγματοποιήσει, τον έχουν χρήσει ως τον επόμενο μεγάλο παίκτη που θα ξεχωρίσει στο εξωτερικό από τη χώρα μας.

Επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και τη φετινή σεζόν και ως τώρα δικαιώνεται απόλυτα, αφού μαζί με τον «Δικέφαλο» μεγαλώνει και ο… ίδιος. Βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη, όμως ήδη ο «Ντέλιας» έχει περισσότερα γκολ απ’ όσα είχε ολόκληρη την περσινή χρονιά, χάρις στα δύο που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (24/09, 3-1).

Ήταν συγκεντρωμένος και δεν έκανε λάθος στη φάση του 4ου λεπτού, όπου ο Μπράντον Τόμας «έκλεψε» την μπάλα από τον Μπόρις Κλέιμαν, ενώ συνάμα κατάφερε να βρει δίκτυα και με ένα φανταστικό πλασέ στο 33’. Έτσι, για πρώτη φορά στην καριέρα του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σκόραρε δύο φορές σε ένα ματς, μολονότι οι «Ζωσιμάδες» είναι ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύουν όλους τους «μεγάλους».

Την ίδια στιγμή, έχει βάλει δύο φορές γκολ μακριά από την «Τούμπα» φέτος, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και στο Ισραήλ απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουασαλήμ, κάτι που είχε κάνει πέρυσι ισάριθμες φορές… καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Τότε, ο Κωνσταντέλιας είχε σκοράρει στον «θρίαμβο» με 3-0 επί του Παναθηναϊκού και στο ματς του Κυπέλλου επί της Λαμίας (5-1).

Πλέον, όμως, εκείνος «ωριμάζει», αρχίζει να αποκτά ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και καταφέρνει να γίνεται και πιο καθοριστικός στα παιχνίδια του…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0