Πρόσωπα

Κέιν: Ποια περίοδος προσαρμογής; Κανείς σαν κι εκείνον στην Bundesliga!

Κέιν: Ποια περίοδος προσαρμογής; Κανείς σαν κι εκείνον στην Bundesliga!
Σαν έτοιμος από καιρό. Δίχως να χρειάζεται... λίγο καιρό να συνηθίσει. Ακόμα κι αν η πρώτη του εμπειρία είχε απώλεια τροπαίου με το Super Cup Γερμανίας. Ο Χάρι Κέιν πήρε μπρος και το φρένο μάλλον δεν το πατάει και πολύ σε αυτό το πρώτο διάστημα της ιστορικής παρουσίας του στην Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε την Μπόχουμ με το τρομερό 7-0 το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Άγγλο σούπερ σταρ και θρύλο της Τότεναμ να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ επί γερμανικού εδάφους. Μάλιστα, είχε και δυο ασίστ, ενώ, φρόντισε το τρίτο και τελευταίο προσωπικό του τέρμα να το βάλει με ιδιαίτερο στυλ, έχοντας πάρει θέση γρήγορα στο πρώτο δοκάρι για να δεχθεί το γύρισμα του Μαζραουΐ.

 

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι έγινε τεράστιο θέμα, μια πολύ μεγάλη ιστορία, είχε αρκετά επεισόδια, αλλά τελικά η μεταγραφή του Κέιν ολοκληρώθηκε, ώστε να πάρει κι εκείνος τις πολύτιμες ανάσες στην καριέρα του, αποφασίζοντας πως είχε έρθει η στιγμή της αλλαγής

Η Τότεναμ όσο μπορούσε έκανε δύσκολη την υπόθεση, δεν του επέτρεψε καν ν' αποχαιρετήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν όσα χρόνια βρέθηκε στο κλαμπ, αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν κράτησε κακία.

Απλά τώρα, αγωνίζεται με πολύ μεγαλύτερη άνεση και ανακούφιση. Και αυτό τον καθιστά... ιστορική φιγούρα στο γερμανικό πρωτάθλημα. 


Μετά και το χατ-τρικ κόντρα στην Μπόχουμ, ο Κέιν έχει πλέον συμμετοχή σε 10 τέρματα στις πρώτες πέντε παρουσίες του στην Bundesligaκαι είναι ο μοναδικός με τέτοια επίδοση τόσο σύντομα στην Λίγκα!

Είχε γκολ και ασίστ απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης σκόραρε δις κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, δεν δεν κατάφερε κάτι στο ματ με την Γκλάντμπαχ, αλλά... επανήλθε με πολλή δύναμη. Ένα γκολ με την Λεβερκούζεντρία τέρματα και δυο ασίστ σήμερα (23/09). Και το καλό για τους Βαυαρούς και τρομερά κακό για τους αντιπάλους, είναι πως... απλά αρχίζει να συνηθίζει.

Και είναι ακόμα Σεπτέμβρης...

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0