Πρόσωπα

Μια ομάδα… μόνος του ο Λεάο: Σκοράρει και «κουβαλάει» τη Μίλαν και ως αρχηγός (video)

Μια ομάδα… μόνος του ο Λεάο: Σκοράρει και «κουβαλάει» τη Μίλαν και ως αρχηγός (video)
Τι άλλο να κάνει ο Ραφαέλ Λεάο στη Μίλαν πια; Ο Πορτογάλος σταρ σκοράρει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη Serie A, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και αποδεικνύει πως κατέχει και «ηγετικά» χαρακτηριστικά.

Η Μίλαν είναι μία ομάδα που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στην ατομική ποιότητα των παικτών της και ο τρόπος που επένδυσε τα χρήματά της από την πώληση του Σάντρο Τονάλι, αποδεικνύει πως ο Στέφανο Πιόλι προσπαθεί να το… αλλάξει αυτό.

Ωστόσο, οι «ροσονέρι» δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού διαθέτουν στο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Ραφαέλ Λεάο. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και παίρνει την ομάδα του στις… πλάτες του.

Σκόραρε απέναντι στην Βερόνα (23/09) με ωραίο πλασέ, βρήκε δίκτυα για τρίτο διαδοχικό ματς στη φετινή Serie A και είναι σε… «καυτή» φόρμα. Είχε σημειώσει γκολ και στη «βαριά» ήττα από την Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης, αλλά συνάμα και στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρόμα στο Ολίμπικο.

Μάλιστα, αφού και ο Νταβίντε Καλάμπρια, αλλά και ο Τεό Ερναντές απουσιάζουν από την ενδεκάδα, εκείνος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και απέδειξε πως μπορεί να ηγηθεί και σαν «ηγέτης» στην αγάπη της καρδιάς του. Ανάλογη αποτελεσματικότητα, είχε αναδείξει μονάχα όταν αγωνιζόταν στη Λιλ, αφού είχε πετύχει γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια.

Ανεξαρτήτως, ο Λεάο τα κάνει… όλα για τη Μίλαν και ο Στέφανο Πιόλι γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να στηριχθεί σε εκείνον στις δύσκολες στιγμές…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0