Πρόσωπα

Ποιος Λεβαντόφσκι; Ο Γκιρασί είναι ο νέος… φόβος και τρόμος στη Bundesliga! (video)

Ποιος Λεβαντόφσκι; Ο Γκιρασί είναι ο νέος… φόβος και τρόμος στη Bundesliga! (video)

Σκοράρει ακατάπαυστα ο Σερού Γκιρασί και θυμίζει εποχές Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Bundesliga!

Σχετικά Άρθρα

Η Στουτγκάρδη βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ντάρμσταντ, όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και μάλιστα πριν το ημίχρονο. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Σερού Γκιρασί στο 32ο λεπτό, για να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Ντάρμσταντ προηγήθηκε με αυτογκόλ, για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα ο Μιλό. Ο επιθετικός από τη Γουινέα, ωστόσο, δε σταματά να βρίσκει δίχτυα και έκανε το 2-1 με το ένατο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα! Εννέα τέρματα σε μόλις πέντε αγωνιστικές! Πραγματικά ασύλληπτη απόδοση!

Κάπως έτσι, έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, που βρίσκει δίχτυα τουλάχιστον σε εννέα περιπτώσεις στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Μπαίνει, έστω και για λίγο, στα «παπούτσια» του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ο Πολωνός φορ, με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, είχε σημειώσει δέκα γκολ στο αντίστοιχο διάστημα της σεζόν 2020-21. Παράλληλα, στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Πίτερ Μάιερ, που είχε πετύχει εννέα τέρματα με την Γκλάντμπαχ πίσω στο 1967-68.

Σημείωση: Αργότερα στο ίδιο ματς, ο Γκιρασί πέτυχε και δεύτερο τέρμα, οπότε ισοφάρισε το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι με δέκα γκολ στα πέντε πρώτα ματς της Bundesliga!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0