Πρόσωπα

Bundesliga: Σκοράρει ακατάπαυστα και… ξεσκονίζει ρεκόρ 56 χρόνων ο Γκιρασί!

Bundesliga: Σκοράρει ακατάπαυστα και… ξεσκονίζει ρεκόρ 56 χρόνων ο Γκιρασί!

Ένα ρεκόρ της Bundesliga «θαμμένο» στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας, κατάφερε να φέρει ξανά στην επιφάνεια ο Σερού Γκιρασί!

Οδήγησε σχεδόν… μόνος του τη Στουτγκάρδη σε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της Μάιντζ. Ο Σερού Γκιρασί πέτυχε χατ-τρικ στην 4η αγωνιστική της Bundesliga, για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι επικράτησαν με 3-1.

Κάπως έτσι, ο επιθετικός από τη Γουινέα σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα και έφτασε τα οκτώ γκολ! Διόλου αμελητέος αριθμός φυσικά, αλλά… ξεσκονίζοντας τα ρεκόρ της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι και ιστορικός!

Βρήκε δίχτυα δις τόσο κόντρα στη Μπόχουμ, όσο και απέναντι στη Φράιμπουργκ, ενώ έβαλε και ένα τέρμα στη Λειψία. Με τα τρία γκολ που πέτυχε το Σάββατο (16/09) κατάφερε να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής με οκτώ τέρματα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, μετά από τον Πίτερ Μάιερ.

Ο Γερμανός, φορώντας τη φανέλα της Γκλάντμπαχ πίσω στο μακρινό 1967-68, είχε σκοράρει εννέα φορές στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Ένα ρεκόρ βέβαια που ακόμα διατηρείται.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0