Πρόσωπα

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός άργησε να φτάσει Ελ Αραμπί και Μπακαμπού, αλλά βρίσκεται σε καλό… δρόμο

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός άργησε να φτάσει Ελ Αραμπί και Μπακαμπού, αλλά βρίσκεται σε καλό… δρόμο

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε για άλλη μία φορά, φτάνοντας τα τρία γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Καθυστέρησε σε σχέση με τους Ελ ΑραμπίΜπακαμπού, αποδεικνύει όμως πως είναι ένας… δεινός σκόρερ.

Άλλη μία άνετη νίκη στην σεζόν, άλλη μία εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Η Λαμία ήταν το τρίτο κατά σειρά «θύμα» του Ολυμπιακού στην Stoiximan Super League (4-0).

Τα θετικά από την αναμέτρηση είναι πολλά, πέρα όμως από το ζητούμενου που είναι οι τρεις βαθμοί, κάτι άλλο τραβάει τις εντυπώσεις και είναι τα τρία γκολ που έχει φτάσει ήδη ο Ελ Κααμπί.

Το νέο φορ του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει να… χτίζει σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και κάνει σίγουρα χαρούμενο τον κόσμο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.  

Ο Μαροκινός επιθετικός χρειάστηκε 403 αγωνιστικά λεπτά για να «πληγώσει» τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ένα νούμερο που σίγουρα είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά δεν «ακουμπάει» τον Ελ Αραμπί, ούτε καν το Μπακαμπού.

Ο έτερος Μαροκινός της ομάδας μέσα σε 90’ λεπτά κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ σπάζοντας όλα τα… κοντέρ. Άλλωστε δεν είναι και τυχαία ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερ στην σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Ελ Αραμπί ο… killer – Όλα τα σπουδαία ευρωπαϊκά του γκολ - ΤΟ ΒΗΜΑ

Ακόμη και ο Μπακαμπού που δεν πραγματοποίησε και το καλύτερο ξεκίνημα στην ομάδα, καθώς κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος… φόρτσαρε, είχε περίπου τον μισό χρόνο από τον Ελ Κααμπί.

Για να πετύχει τρία γκολ πέρσι χρειάστηκαν να περάσουν μόλις 179’ λεπτά.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ | Ειδήσεις, νέα, ενημέρωση, Βαθμολογίες, αποτελέσματα

Μπορεί ο Ελ Κααμπί να μην έχει καταφέρει να πιάσει τους «χρόνους» των προαναφερθέντων, δείχνει όμως από νωρίς την ικανότητα του στο σκοράρισμα και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία... 

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0