Πρόσωπα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η χρονιά «καθρέφτης» του Νορβηγού που… τρομοκρατεί για ακόμη μία σεζόν (video)

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η χρονιά «καθρέφτης» του Νορβηγού που… τρομοκρατεί για ακόμη μία σεζόν (video)

Το νορβηγικό «ρομπότ» έχει ξεκινήσει και πάλι δυναμικά τις υποχρεώσεις του με την Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιώντας μία σεζόν… καρμπόν με την περσινή, κάτι που θα πρέπει να προκαλεί τρόμο σε κάθε αμυντικό και τερματοφύλακα που πρόκειται να συναντήσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως και ο Έρλινγκ Χάλαντ συνεχίζουν με… σπασμένα τα φρένα από την περσυνή σεζόν. Οι «πολίτες» διατηρούν ακόμη το απόλυτο στην Premier League και πηγαίνουν «καρφί» για να προσθέσουν άλλο ένα πρωτάθλημα στην τροπαιθήκη τους.

Στην κορυφή της επίθεσης, υπάρχει ο «καυτός» Νορβηγός που συνεχίζει να… σπέρνει τον τρόμο εντός των γηπέδων και απέναντι στην Φούλαμ για την 4η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε χατ τρικ οδηγώντας την Σίτι σε μία ευρεία νίκη με 5-1.

Το εντυπωσιακό για τον Χάαλαντ είναι πως προς το παρών δεν έχει απλώς ίδιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα με την περσυνή σεζόν αλλά διατηρεί το ίδιο ακριβώς… μοτίβο.

Στην «παρθενική» του σεζόν στην Αγγλία ο Νορβηγός είχε δύο τέρματα στην 1η αγωνιστική, κανένα στην 2η, ένα στην 3η και χατ τρικ στην 4η, όπως ακριβώς και φέτος.

Τι είναι πιο τρομακτικό; Ότι συνεχίζει να σκοράρει σαν να μην… υπάρχει αύριο ή η «διαβολική» σύμπτωση των πρώτων αγωνιστικών στην Αγγλία;

Μήπως τελικά δεν είναι ρομπότ; Μήπως είναι κάτι άλλο, που ξεφεύγει από τα πλαίσια της φαντασίας μας;

Ότι και αν είναι σίγουρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0