Πρόσωπα

Ο Σον ξεπέρασε τον Κριστιάνο και άφησε πίσω του «θρύλους» της Premier League! (video)

Ο Σον ξεπέρασε τον Κριστιάνο και άφησε πίσω του «θρύλους» της Premier League! (video)

Ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, άφησε πίσω του «θρύλους» της Premier League, σκόραρε για πρώτη φορά μετά τη φυγή του Χάρι Κέιν. Ο Χέουνγκ Μιν Σον τα κατάφερε!

Δεν είχε σκοράρει ως αρχηγός της Τότεναμ, μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν, αλλά δεν είχε αγχωθεί. Πίστευε στον εαυτό του, γνωρίζει τις δυνατότητές του και ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Εν τέλει, «ξέσπασε» στο ίδιο ματς, με την Μπέρνλι να αποτελεί το «θύμα» του Χέουνγκ Μιν Σον και τον Νοτιοκορεάτη να πετυχαίνει χατ-τρικ μέσα σε 40 αγωνιστικά λεπτά, για να φτάσει τα 106 γκολ στην Premier League.

Ποιους έχει ξεπεράσει με την εμφάνισή του στο «Τερφ Μουρ»; Πρώτα από όλους το… είδωλό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποχώρησε από την Αγγλία με 103 γκολ στις «αποσκευές» του και πλέον ο Σον έχει τρία περισσότερα.

Να αναφέρουμε και μερικά ονόματα ακόμη; Μετρά περισσότερα γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τον Ντένις Μπέργκαμπ, τον Εντέν Αζάρ, τον Φερνάντο Τόρες, τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0