Πρόσωπα

Κωνσταντέλιας: Το 20χρονο... διαμάντι του ΠΑΟΚ, σε κάνει να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο (video)

Κωνσταντέλιας: Το 20χρονο... διαμάντι του ΠΑΟΚ, σε κάνει να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο (video)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ, που θα απασχολήσει τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μπορεί να έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα 17 του πριν από τρία χρόνια, ωστόσο από την περασμένη σεζόν, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι βασικός και αναντικατάστατος. Και πως να είναι εξάλλου, όταν προσφέρει ποιότητα και... θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο νεαρός επιθετικός, έχει καταφέρει να μην τον θαυμάζουν μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτό το παιδί έχει κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Έχει «εκρηκτικότητα» και φαντασία στο παιχνίδι του, εξαιρετική ταχύτητα και τρομερός τεχνικά.

Ακόμα και για όσους θεωρούσαν ότι δεν έχει τα απαραίτητα τελειώματα των φάσεων, έχει δείξει ότι βελτιώνεται και μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, είχε 37 εμφανίσεις με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ φέτος, μετράει ήδη εφτά συμμετοχές με ένα γκολ.

Τα νούμερά του μπορεί να μην... ζαλίζουν, αλλά τα προβλήματα που δημιουργεί στις αντίπαλες άμυνες, αλλά και η πίεση που τραβάει, βοηθάει τους συμπαίκτες του να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή και να βρουν κάποιο γκολ. Ρόλο παίζει κι όλας, ότι πέρσι ήταν η πρώτη γεμάτη χρονιά του «Ντέλια» και όλοι περιμένουν περισσότερα από αυτόν φέτος.

Το γεγονός ότι για τον τίτλο του golden boy (καλύτερος νέος παίκτης) στις ψήφους του κοινού ήταν δεύτερος πριν από λίγες μέρες, πάνω από τους Γκάβι και Μπέλινγχαμ, δείχνει πολλά, για τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει δείξει ο νεαρός επιθετικός.



Ένα «διαμάντι» στα χέρια του ΠΑΟΚ, το οποίο σίγουρα κάποια ευρωπαϊκή ομάδα από κορυφαίο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να... κλέψει και να επενδύσει σε αυτόν.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0