Πρόσωπα

Έχει βρει αγαπημένο αντίπαλο ο Τσέριν και αυτό... δεν κρύβεται: Τέσσερα απ' τα πέντε γκολ του, κόντρα στον Βόλο

Έχει βρει αγαπημένο αντίπαλο ο Τσέριν και αυτό... δεν κρύβεται: Τέσσερα απ' τα πέντε γκολ του, κόντρα στον Βόλο
Ο Άνταμ Τσέριν μπορεί να μην σκοράρει συχνά, αλλά όταν το κάνει... ο Βόλος είναι αυτός που πρέπει να στήσει την μπάλα στη σέντρα.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, αν και αυτό ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν αγωνίστηκαν. Ένας από τους σκόρερ του «τριφυλλιού» και για να είμαστε πιο σωστοί ο πρώτος σκόρερ (και πρώτος της σεζόν για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς), ήταν ο Άνταμ Τσέριν.


Ένας παίκτης που δεν σκοράρει συχνά, αλλά όταν έχει την ομάδα της Μαγνησίας απέναντί του, είναι σχεδόν... δεδομένο όπως φαίνεται, ότι θα βάλει γκολ.
Ο Σλοβένος μέσος, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βόλο εφτά φορές. Από αυτές, τις τέσσερις έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.



Βέβαια, δεν είναι η μόνη ιδιαιτερότητα αυτή. Ο Τσέριν από τότε που φόρεσε τα «πράσινα» έχει σκοράρει πέντε φορές συνολικά. Τα τέσσερα γκολ επί του συνόλου του Κώστα Μπράτσου, δείχνει ότι... έχει βρει ο 24χρονος τον αγαπημένο του αντίπαλο.

Τα ματς που έχει σκοράρει ο Τσέριν κόντρα στον Βόλο:

29/10/22: Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5

15/12/22: Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0

11/01/23: Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2

26/08/23: Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0