Πρόσωπα

Ραζβάν Λουτσέσκου: Οι σπουδαιότερες νίκες του «General» του ΠΑΟΚ στο… δρόμο προς την κορυφή (video)

Ραζβάν Λουτσέσκου: Οι σπουδαιότερες νίκες του «General» του ΠΑΟΚ στο… δρόμο προς την κορυφή (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έγραψε» ιστορία στον ΠΑΟΚ, ως ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο «Δικέφαλο» και το BN Sports ξεχωρίζει μερικές που τον μετέτρεψαν σε «General».

Η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ θα έχει πάντα μία ιδιαίτερη… θέση στην καρδιά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο «General» έφτασε έτσι τις 122 με τον «Δικέφαλο», τις περισσότερες από κάθε άλλο προπονητή στην ιστορία της ομάδας και το BN Sports θυμάται κάποιες από τις πιο… ξεχωριστές.

08/08/2018: Η επική ανατροπή στη «Τούμπα» που κράτησε το όνειρο ζωντανό

Πρόκειται για μία από τις σπουδαίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα, βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα του. Παρ’ όλα αυτά, το «πάλεψε» και πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου είχε ήδη κάνει την ανατροπή (3-2), εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όπου τον «σταμάτησε» η Μπενφίκα.

23/09/2018: Το ρεσιτάλ του Πρίγιοβιτς απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ανέδειξε την… κλάση του στην αρχή της σεζόν 2018/19. Ο ΠΑΟΚ κοντραρίστηκε με την περσινή πρωταθλήτρια, ΑΕΚ, και έστειλε ένα «μήνυμα» ότι αυτόν τον τίτλο θα τον… έπαιρνε εκείνος. Ο Σέρβος επιθετικός «τιμώρησε» οποιαδήποτε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με δύο εκπληκτικά τελειώματα σφράγισε τη νίκη (2-0).

10/02/2019: Η… παράσταση του ΠΑΟΚ και η «υπόσχεση» για το αήττητο

Μία αξέχαστη βραδιά για τους φίλους του ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα το 3-1 επί του Ολυμπιακού, που τον έφερε ένα… βήμα μακριά από το αήττητο πρωτάθλημα. Καλό ποδόσφαιρο, υπέροχη συνεργασία για το δεύτερο γκολ του Μπίσεσβαρ και εξαιρετικό πρέσινγκ για να έρθει το τρίτο τέρμα από τον Τσούμπα Άκπομ.


11/05/2019: Η επικύρωση ενός… ανεπανάληπτου νταμπλ

Ο ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στόχευε σε κάτι… ανεπανάληπτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ένα νταμπλ το οποίο θα ήταν και… αήττητο. Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε μία τρομερή ασίστ στον Τσούμπα Άκπομ και ο Άγγλος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με ένα… γυριστό βολέ.

09/02/2022: Ασύλληπτη ανατροπή με «θύμα»… ξανά την ΑΕΚ

Μολονότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο και κοντά στον αποκλεισμό, κατάφερε και έκανε μία απίστευτη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Κούρτιτς σκόραρε με ένα φανταστικό πλασέ από μακριά, έδωσε σκορ πρόκρισης στο «Δικέφαλο του Βορρά» στα εκτός έδρας γκολ (1-1), για να έρθει ο Μιτρίτσα να επισημοποιήσει την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


17/03/2022: Μία πρόκριση που «τρέλανε» την Ευρώπη

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στη Γάνδη του προσέφερε μία από τις πιο ένδοξες βραδιές στην ιστορία του, με το «διπλό» στο Βέλγιο να του δίνει την πρόκριση στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Κρέσπο και Αουγκούστο σκόραραν (2-1) για να περάσει η ομάδα τους στους «8» του Conference League με μία πειστική εμφάνιση.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0