Πρόσωπα

Ιν-μπέομ Χουάνγκ: O MVP της περσινής χρονιάς «λαμπάδιασε» ότι έχτιζε για 12 μήνες (video)

Ιν-μπέομ Χουάνγκ: O MVP της περσινής χρονιάς «λαμπάδιασε» ότι έχτιζε για 12 μήνες (video)

Το βράδυ της Πέμπτης (10/08) ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Γκενκ (1-0) για τα προκριματικά του Europa League. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» όμως δεν μπόρεσαν να χαρούν την σπουδαία αυτή επικράτησε καθώς περίπου 60 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έσκασε η… βόμβα. Ο Χουάνγκ ζήτησε να φύγει από το Λιμάνι.

Ο Ιν-μπέομ Χουάνγκ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ήταν μία από τις 17 μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, με τον Νοτιοκορεάτη όμως να αποτελεί σίγουρα την πιο ουσιαστική εξ αυτών. Σε μία χρονιά όπου η αστάθεια ήταν το βασικό χαρακτηριστικό των «ερυθρόλευκων» ο 26χρονος χαφ ξεχώριζε με τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του.  

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Χουάνγκ – Απαίτησε να φύγει

Σίγουρα ο Ασιάτης δεν αποτέλεσε τον μοναδικό διακριθέντα της σεζόν καθώς τι μπορεί να πει κανείς στους Πασχαλάκη - Μπακαμπού, που τράβαγαν το «κάρο» σε άμυνα και επίθεση; Βέβαια σε σεζόν που ο Ολυμπιακός άλλαζε τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα, με συνολικά τέσσερις να κάθονται εν τέλει στον πάγκο της ομάδας, η αγωνιστική καθίζηση ήταν έως και φυσιολογική.

Τις εντυπώσεις όμως έκλεβε σταθερά ο Χουάνγκ με τον τρόπο που έκανε… δική του ολόκληρη την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο βραχύσωμος χαφ αποτελούσε το «μηχανάκι» στο κέντρο του γηπέδου και έδινε συνεχώς την εντύπωση πως είναι ακούραστος. Και μάλλον ήταν, καθώς αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της περσυνής χρονιάς βγάζοντας συνεχόμενα 90λεπτα το ένα μετά το άλλο.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ απαίτησε να φύγει παρότι έχει άλλα δύο χρόνια  συμβόλαιο!

Τα εντυπωσιακά του χαρακτηρίστηκα δεν περιοριζόντουσαν μόνο στα χιλιόμετρα που «κατάπινε» αλλά και στις επιθετικές του αρετές που έσπρωχναν ολόκληρη την ομάδα του Ολυμπιακού προς την αντίπαλη περιοχή. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η «no look» πάσα στο Κλεάνθης Βικελίδης που έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μασούρα για το 1-0.

Image

Ενώ θα ήταν κρίμα να μην γίνει έστω και μία μικρή αναφορά στο εξαιρετικό σουτ που διαθέτει αν και δεν δοκίμαζε τόσο συχνά τα πόδια του από μακρινή απόσταση.

Με τον Μπακαμπού να αποχωρεί μετά την λήξη του μονοετούς συμβολαίου του και τον Πασχαλάκη να έχει πατήσει για τα καλά τα 30 (αν και δεν το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο), ο «κλεισμένος» για άλλα δύο χρόνια Χουάνγκ αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Όλα αυτά όμως ανατράπηκαν το βράδυ της Πέμπτης (10/08) όταν και δημοσιοποιήθηκε πως, ο κατά πολλούς MVP της ομάδας, ζήτησε-απαίτησε να αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Η απουσία του από την αποστολή, στον αγώνα με την Γκενκ γέννησε πολλά ερωτήματα, τα οποία όμως απαντήθηκαν λίγες ώρες αργότερα. Το «καλό παιδί», όπως όλοι τον χαρακτήριζαν, ξαφνικά… αγρίεψε και θέλει να πωληθεί.

Χουάνγκ: Επίσημα στον Ολυμπιακό | Gazzetta

Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται καν στην Ελλάδα και οι υπεύθυνοι της ομάδας δηλώνουν εξοργισμένοι για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά.

Όπως όλα δείχνουν η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα, με τον Ολυμπιακό να κινείται νομικά εναντίων του και τον Χουάνγκ να κάνει ότι περνάει από το «χέρι» του για να αποχωρίσει από την ομάδα.

Ο Ιν-μπεομπ Χουάνγκ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και όλοι εμείς οι φίλοι του ποδοσφαίρου στεναχωριόμαστε που χαρήκαμε το ταλέντο του για μόλις έναν χρόνο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0