Πρόσωπα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Οι πρεμιέρες του πάνε και ο Ντρογκμπά «ζηλεύει» από κάπου μακριά

Έρλινγκ Χάαλαντ: Οι πρεμιέρες του πάνε και ο Ντρογκμπά «ζηλεύει» από κάπου μακριά

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δις απέναντι στην Μπέρνλι για την πρεμιέρα της Premier League, κάτι που είχε καταφέρει και πέρσι τέτοιες μέρες απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Ο Νορβηγός κάνει κάτι που μόνο ο τεράστιος Ντρογκμπά έχει καταφέρει.

Ασταμάτητος για ακόμη μία φορά εμφανίζεται να είναι ο «βιονικός» Έρλινγκ Χάαλαντ στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός δεν «λυπήθηκε» την νεοφώτιστη Μπέρνλι και σε ένα 45λεπτο την «πλήγωσε» εις διπλούν. Πρώτα με ένα δυνατό πλασέ από κοντινή απόσταση μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης και στην συνέχεια με ένα άπιαστο σουτ στο 36ο λεπτό διαμορφώνοντας και το σκορ ημιχρόνου (2-0).

Άκρως εντυπωσιακό να ξεκινάς την χρονιά με διπλό… χτύπημα. Ο Νορβηγός όμως είναι συνηθισμένος σε αυτά καθώς η Γουεστ Χαμ στην περσυνή πρεμιέρα είχε νιώσει την «οργή» του με παρόμοιο τρόπο.

Τα επιτεύγματα του Έρλινγκ είναι για να «τρίβει» κανείς τα μάτια του. Βέβαια μπορεί ο Νορβηγός να είναι «φαινόμενο», όμως πριν έρθει αυτός στην Αγγλία υπήρχαν άλλοι… γερόλυκοι που κυριαρχούσαν στην «αγέλη».

Ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά το είχε καταφέρει όταν ακόμη ο Χάαλαντ πήγαινε… δημοτικό. Την σεζόν 2009/10 «κεραυνοβόλησε» δύο φορές την Χαλ, ενώ την ακριβώς επόμενη χρονιά απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, ο «γίγαντας» σημείωσε χατ-τρικ.

Οι πρεμιέρες πήγαιναν πολύ στον Ντρογκμπά κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται και ο Χάαλαντ.



Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0