Πρόσωπα

Δεν υπάρχουν φιλικά για τον Λισάντρο Μαρτίνες… (video)

Δεν υπάρχουν φιλικά για τον Λισάντρο Μαρτίνες… (video)

Δεν γνωρίζει τι πάει να πει «παίζω φιλικό» ο Λισάντρο Μαρτίνες και το απέδειξε περίτρανα στις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο με την Άρσεναλ, όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είναι Αργεντινός. «Βράζει» το αίμα του. Δεν αποδέχεται την ήττα, ακόμη και αν αυτή προκύψει σε φιλική αναμέτρηση. Και φυσικά, δεν θες να τον έχεις αντίπαλο, όταν η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ. Τα φιλικά ματς άλλωστε απέναντι σε Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης, αποδεικνύουν περίτρανα για τι άνθρωπο συζητάμε, όταν ακούμε στο όνομα του Λισάντρο Μαρτίνες.

Δεν γνωρίζει τι πάει να πει «παίζω με λιγότερη ένταση». Τι σημαίνει «συμβιβάζομαι», τι πάει να πει το ότι «σήμερα θα αγωνιστώ για να… μάθω και όχι για να κερδίσω». Δεν θέλει να χάνει ούτε στο… τάβλι. Και για τον λόγο αυτό, φρόντισε σε δύο προπονητικά τεστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να δημιουργήσει… αντιπάθειες τόσο κόντρα στους «κανονιέρηδες», όσο και απέναντι στην «Βασίλισσα».

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, απέναντι στην Άρσεναλ, προέβη σε ένα πολύ άσχημο μαρκάρισμα πάνω στον Μπουκάγιο Σάκα. Η… μισή ομάδα των «κανονιέρηδων» έπεσε πάνω του και ευθύς αμέσως, ο Λισάντρο Μαρτίνες αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Τρεις ημέρες μετά, η ιστορία επαναλήφθηκε. Ο Αργεντινός είχε εκνευριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και το εκπληκτικό γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Ονάνα, και αποφάσισε να τον τιμωρήσει. Πήγε πάνω του πολύ δυνατά, έκανε το τάκλιν, παίζοντας επικίνδυνα, σπρώχτηκε με τον νεαρό Άγγλο και «κιτρινίστηκε» και πάλι.

Τον ενδιαφέρει; Πιθανότατα όχι. Αυτός είναι ο Λισάντρο Μαρτίνες. Και είναι πλήρως απαραίτητος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας σε δύναμη, πάθος και ένταση, οτιδήποτε του στερεί το… ύψος του!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0