Πρόσωπα

«Ντεζαβού» Τζούριτσιτς με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα στο Champions Legaue! (video)

«Ντεζαβού» Τζούριτσιτς με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα στο Champions Legaue! (video)

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ξεκίνησε με… το δεξί την χρονιά στον Παναθηναϊκό, σκοράροντας στο ντεμπούτο του κόντρα στη Ντνίπρο και παθαίνοντας «ντεζαβού»!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ποιος θα ήταν άλλωστε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο Φίλιπ Τζούριτσιτς την χρονιά του με τον Παναθηναϊκό, μα φυσικά με ένα γκολ! Και όχι απλό γκολ, γκολάρα με υψηλή επίδειξη τεχνικής κατάρτισης. Στο ντεμπούτο του με το τριφύλλι στην καρδιά, ο Σέρβος είχε μια πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με την Ντνίπρο και απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό και πως έχει στοιχεία τα οποία έλειπαν από το σύνολο του Γιοβάνοβιτς!

Ο νεοφερμένος χαφ του «τριφυλλιού» από την προετοιμασία κιόλας κατάφερε να δείξει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα περάσει απαρατήρητος και θα προσφέρει στην ομάδα ότι περνάει από το… πόδι του. Για να πραγματοποιηθεί και υλοποιηθεί αυτό όμως, χρειάζονται πράξεις και ο 31χρονος δεν άφησε το χρόνο να περάσει, πιάνοντας δουλειά γρήγορα-γρήγορα. Στην πρώτη του συμμετοχή λοιπόν με τους «πράσινους», σκόραρε και έκανε το 2-0, χτίζοντας παράλληλα πολύ καλές βάσεις για να καταφέρει η ομάδα να διαμορφώσει το 3-0 και εν τέλει να φύγει από το Κόσιτσε με το τελικό 3-1.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έπαθε ένα… ντεζαβού, το οποίο είχε «σάρκα και οστά». Το καλοκαίρι του 2013 είχε κάνει… άλμα από την Κροατική Χερενφέιν, στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην Μπενφίκα. Οι «αετοί» με παρουσία στους ομίλους του Champions League (στον τρίτο όμιλο), έδωσαν την ευκαιρία στον Τζούριτσιτς να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην ομάδα στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των ομίλων κόντρα στην Άντερλεχτ.

Την επιλογή τους αυτή, ο ποδοσφαιριστής την αξιοποίησε και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Ζορζε Ζεσούς, ο οποίος ήταν ο προπονητής της ομάδας. Με ένα γρήγορο γκολ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέρβος έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στην Μπενφίκα, για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στο τελικό 2-0 το οποίο πήραν οι Πορτογάλοι στην έδρα τους.

Το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λοιπόν, ήταν ένα… ντεζαβού για τον ίδιο, καθώς το ντεμπούτο του στο «τριφύλλι» συνδέθηκε με αυτό που έκανε στην Μπενφίκα, σκοράροντας και στα δύο, καθοριστικά γκολ τα οποία συνέβαλαν στις ομάδες τους για να πάρουν την νίκη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0