Πρόσωπα

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο «οδηγός» της Ισπανίας προς την κορυφή του EuroBasket 2022! (video)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Ο «οδηγός» της Ισπανίας προς την κορυφή του EuroBasket 2022! (video)

Ο MVP του τελικού στο EuroBasket του 2022 γίνεται «πράσινος»! Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θέλει να συνθέσει στον Παναθηναϊκό μία νέα… ραψωδία, αντίστοιχη με εκείνη στο ματς με τη Γαλλία το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης!

Σχετικά Άρθρα

Ο «εκτελεστής» των Γάλλων έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ ντύνεται στα… πράσινα και οι φίλοι του «τριφυλλιού» σίγουρα ανυπομονούν να απολαύσουν εμφανίσεις, αντίστοιχες με εκείνη που πραγματοποίησε στον τελικό του EuroBasket του 2022 στο Βερολίνο.

Ο 27χρονος φόργουορντ επιστρέφει μετά επτά χρόνια στην Ευρώπη. Τελευταίος του σταθμός η ισπανική Εστουντιάντες, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στο NBA, με σταθμούς στο Ντένβερ, στη Μινεσότα, στη Βοστώνη, στο Σαν Αντόνιο, στη Γιούτα και στο Τορόντο. Από την Αμερική απέκτησε φυσικά και χολιγουντιανό… αέρα, όντας πρωταγωνιστής πλάι στον Άνταμ Σάντλερ στην ταινία «Hustle».

Ο αδερφός του, Γουίλι, μπορεί να αποφάσισε να πάρει το δρόμο της επιστροφής προς την πατρίδα, υπογράφοντας στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Χουάντσο επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κάπου αλλού. Άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι τα πηγαίνει περίφημα και εκτός Ισπανίας!

Η «φούρια ρόχα» κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποτέλεσε τον σημαντικότερο παράγοντα της συγκεκριμένης επιτυχίας. Η Γαλλία δεν μπόρεσε να βρει «αντίδοτο» για να τον αντιμετωπίσει και ως φυσικό επακόλουθο, ο Ισπανός φόργουορντ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού!

Τα στατιστικά του άλλωστε, μιλούν από μόνα τους. Το κοντέρ σταμάτησε στους 27 πόντους, με 77.8% (7/9) ευστοχία στα τρίποντα! Είχε ακόμα 2/2 δίποντα, 2/2 ελεύθερες βολές, αλλά και 5 ριμπάουντ.

«The Chosen Juan» ανέφερε σε δημοσίευσή του ο επίσημος λογαριασμός του EuroBasket, μετά το έπος του Χουάντσο στον τελικό και ακριβώς έτσι αντιμετωπιζόταν έκτοτε. Ως ο… εκλεκτός, που εμφανίστηκε την πιο κρίσιμη στιγμή! Το καλοκαίρι του 2022 αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, αφού συνδύασε το -επιτυχημένο- πέρασμά του από την υποκριτική, με το ευρωπαϊκό «χρυσό» μετάλλιο.

Στον Παναθηναϊκό θα επιχειρήσει να παρουσιάσει όσα προσέφερε στο παρκέ του Βερολίνου. Εάν η προσπάθειά του στεφθεί με επιτυχία, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν στη… φαρέτρα τους ένα τεράστιο όπλο εν όψει της απαιτητικής EuroLeague που έπεται!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0