Πρόσωπα

Αντράζ Σπόραρ: Τρεις «πράσινες» ευρωπαϊκές συμμετοχές, δύο γκολ και η… εκδίκηση για πέρσι! (video)

Αντράζ Σπόραρ: Τρεις «πράσινες» ευρωπαϊκές συμμετοχές, δύο γκολ και η… εκδίκηση για πέρσι! (video)

Ο Αντράζ Σπόραρ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, κόντρα στην Ντνίπρο, με μια φάση-καρμπόν από πέρσι που κατάφερε να πάρει εκδίκηση!

Προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Αντράζ Σπόραρ, στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Ο Σλοβένος από την αρχή του παιχνιδιού είχε πολύ καλή παρουσία και κατάφερε να το επισφραγίσει με ένα γκολ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά το καταπληκτικό γύρισμα του Χουάνκαρ από τα αριστερά.

Με αυτό του το τέρμα, ο Σλοβένος έφτασε τα δύο συνολικά, καθώς την αρχή έκανε την περσινή σεζόν στο δεύτερο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας. Στο παιχνίδι στην Τσεχία δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως σε αυτό της Λεωφόρου, «μάτωσε» τα δίχτυα στο 58ο λεπτό της. Αξιοσημείωτη φυσικά είναι και η… παρόμοια ευκαιρία (με το γκολ κόντρα στη Ντνίπρο), στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Χουάνκαρ είχε γυρίσει ξανά από τα αριστερά, με τον Σπόραρ όμως να πετυχαίνει εξ επαφής το δοκάρι.

Σύνολο, μέχρι την επίτευξη του γκολ που έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό κόντρα στους Ουκρανούς, ο 29χρονος στράικερ μετρούσε 144 αγωνιστικά ευρωπαϊκά λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος. Ως εκ τούτου, η σύντομη αυτή πορεία του με τους «πράσινους» θέτει πως ανά 74 αγωνιστικά λεπτά πετυχαίνει γκολ!

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0