Πρόσωπα

The… Messi – effect: Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι! (video)

The… Messi – effect: Έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι! (video)
Ο αντίκτυπός του παγκοσμίως είναι πλέον κάτι αναμενόμενο. Η πρώτη του παρουσία στην Ίντερ Μαϊάμι, έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες να… κινούνται στον ρυθμό του! Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!
Σχετικά Άρθρα

Στην έναρξη της αναμέτρησης με την Κρουζ Αζούλ που διεξήχθη ξημερώματα Σαββάτου (για εμάς), βρέθηκε στον πάγκο μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς. Και φυσικά, αμφότεροι περιμένουν πλέον στην παρέα τους στο Μαϊάμι και τον Ζόρντι Άλμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και κάτοχο του Μουντιάλ του 2022, να παίρνει το περιβραχιόνιο στην πρώτη του εμφάνιση με την Ίντερ Μαϊάμι.

Και η ιστορία ήθελε να γράψει μια στιγμή που θα μπορούσε από μόνη της να γίνει ταινία. Κερδισμένο φάουλ σε εξαιρετική θέση στο 90’ + 4’, ουδείς πιο κατάλληλος από τον Λίο, εκτέλεση που θύμισε ματς με τη Λίβερπουλ στο «Καμπ Νόου» και τελικό 2-1 εν μέσω παροξυσμού στο γήπεδο.

Αυτό το γκολ και αυτές οι στιγμές δεν μάγεψαν μονάχα όσους βρίσκονταν στις εξέδρες, αλλά και όσους παρακολούθησαν τηλεοπτικά το παιχνίδι. Για την ακρίβεια, όσους… έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρακολούθησης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ! Επίσημα κατεγράφησαν 12,5 εκατομμύρια τηλεθεατές στο ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι για το Leagues Cup!

Αξίζει να σημειωθεί πως και η αμέσως προηγούμενη πρώτη εμφάνισή του με νέα ομάδα, όταν το καλοκαίρι του 2021 είχε μετακομίσει στην Παρί, είχε σημειώσει ρεκόρ… στην ισπανική τηλεόραση! Όλοι στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου ήθελαν να δουν τον Αργεντινό δίχως τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και τότε 6.734.000 Ισπανοί είχαν συντονιστεί για το παρθενικό του ματς.

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0