Πρόσωπα

Η γνωριμία του... ατρόμητου Μαρκετζιάνι με την Ελλάδα: Τα 120 δευτερόλεπτα με τον Κούρτιτς! (video)

Η γνωριμία του... ατρόμητου Μαρκετζιάνι με την Ελλάδα: Τα 120 δευτερόλεπτα με τον Κούρτιτς! (video)

Ποιότητα προσθέτει στη θέση κάτω από τα δοκάρια του ο Ατρόμητος, καθώς συμφώνησε με τον  Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι, ο οποίος έχει συνυπάρξει μόλις για 120 δευτερόλεπτα με έναν ποδοσφαιριστή που σχετίζεται με την Ελλάδα… Τον Γιασμίν Κούρτιτς!

Μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο γκολκίπερ, Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι, που αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, για να περάσει εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Έχει άραγε κάποια σχέση ο 27χρονος Ιταλός τερματοφύλακας με κάποιον που να χαρακτηρίζεται από έντονο ελληνικό παρελθόν; «Ναι» είναι η σωστή απάντηση και ο λόγος για τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Τον πρώην παίκτη και αρχηγό του ΠΑΟΚ, με τους δυο τους να έχουν συνυπάρξει μόλις σε μία αναμέτρηση στην καριέρα τους, επί ιταλικού εδάφους, με έδρα την Σπαλ.

Τότε που η ομάδα τους συναντούσε την 9η Σαμπντόρια, πριν από μία πενταετία, με τον Σλοβένο μέσο να ξεκινά βασικός και τον νέο τερματοφύλακα του Ατρομήτου να περνά ως αλλαγής το 91ο λεπτό.

Το δίλεπτο που ακολούθησε αποτελεί και την πιο στενή… επαφή του Μαρτετζιάνι με την Ελλάδα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0